Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első tali a pasival?
Felajánlotta hogy beülünk a kocsijába és ott beszélgetünk?
Én nem biztos hogy beülnék egy idegen mellé a kocsiba.
Ti beülnétek ismerkedéskor a pasi kocsijába akár az elején akár a vegen hogy hazavigyen?
Ha annyit nem hajlandó megtenni a kedvedért, hogy inkább menjetek tömegközlekedéssel vagy gyalog, akkor felejtsd el őt. Valószínűleg ez is egy olyan nagyfiú, aki apuci verdájával akar becsajozni lehetőleg minél hamarabb, hogy aztán az első találkán jól megdugjon. Én semmi képp sem ülnék be mellé.
Aztán az is lehet, hogy semmi hátsó szándéka nincs, de szerintem jobb félni, mint megijedni.
Nem valószínű, főleg, ha internetes ismerkedés a semmiből.
Én egyszer ismerkedtem egy nővel aki az utolsó pillanatban meggondolta magát mondván, hogy begyulladt, és ne sétáljunk, csak lássuk egymást (már ez is jobb, mint a távolról megmustrálni leskelődve, és aztán oda se menni, hülyíteni a másikat). Neki volt autója... én mondtam neki, hogy jöjjön csak, aztán ha akar kiszáll, ha nem, nem, és majd megmutatom a személyimet, lakcímkártyámat, hogy valóban az vagyok, akinek állítom magam, mert fontos nekem, hogy biztonságban érezze magát velem/mellettem. Aztán ez nagyon imponált neki, össze is jöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!