Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első tali a pasival?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első tali a pasival?

Figyelt kérdés

Felajánlotta hogy beülünk a kocsijába és ott beszélgetünk?

Én nem biztos hogy beülnék egy idegen mellé a kocsiba.

Ti beülnétek ismerkedéskor a pasi kocsijába akár az elején akár a vegen hogy hazavigyen?

2023. márc. 11. 20:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideje ismeritek egymást és honnan? Amúgy tényleg nem jó ötlet.
2023. márc. 11. 22:00
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez sehogy sem jó ötlet.
2023. márc. 11. 22:27
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem ülnék be hozzá egy kocsiba első alkalommal.Onnan eléggé nehéz lenne menekülni,ha olyan helyzet van.Az meg,hogy nem szeretne veled beülni valahova inkább a kocsiban ülni egy intő jel.
2023. márc. 11. 22:29
 14/21 A kérdező kommentje:
Kedden lesz 2 hete hogy elkezdtünk ismerkedni instán.
2023. márc. 11. 22:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a kocsit felejtsd el. Ha máshova nem akar menni, akkor őt is felejtsd el.
2023. márc. 11. 22:38
 16/21 anonim ***** válasza:
88%
Ennyi idő után már időszerű a tali, de nem ilyen formában. A kocsi kizárva, beszélgetni elmehettek, ha pedig ez nem jó neki, akkor kuka.
2023. márc. 11. 22:51
 17/21 hungarikum_202 ***** válasza:
100%

Ha annyit nem hajlandó megtenni a kedvedért, hogy inkább menjetek tömegközlekedéssel vagy gyalog, akkor felejtsd el őt. Valószínűleg ez is egy olyan nagyfiú, aki apuci verdájával akar becsajozni lehetőleg minél hamarabb, hogy aztán az első találkán jól megdugjon. Én semmi képp sem ülnék be mellé.

Aztán az is lehet, hogy semmi hátsó szándéka nincs, de szerintem jobb félni, mint megijedni.

2023. márc. 11. 22:52
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne találkozz vele, nagyon rosszul is elsűlhet a dolog. Ha normális lenne, nem akadt volna ki azon, hogy megemlítetted a kávézót.
2023. márc. 11. 22:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, főleg, ha internetes ismerkedés a semmiből.

Én egyszer ismerkedtem egy nővel aki az utolsó pillanatban meggondolta magát mondván, hogy begyulladt, és ne sétáljunk, csak lássuk egymást (már ez is jobb, mint a távolról megmustrálni leskelődve, és aztán oda se menni, hülyíteni a másikat). Neki volt autója... én mondtam neki, hogy jöjjön csak, aztán ha akar kiszáll, ha nem, nem, és majd megmutatom a személyimet, lakcímkártyámat, hogy valóban az vagyok, akinek állítom magam, mert fontos nekem, hogy biztonságban érezze magát velem/mellettem. Aztán ez nagyon imponált neki, össze is jöttünk.

2023. márc. 12. 07:52
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Eleinte nyilvános és biztonságos helyen és hogy páran tudják, hogy kivel és hol vagy. Na a kocsira pont egyik sem igaz.
2023. ápr. 27. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!