Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha…?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha…?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki egy évvel idősebb és bejön. Nem beszéltünk meg a nevét sem tudom. Nyilván elöször szeretnék szorosabb kapcsolatba kerülni vele hogy belülről is megismerjem es a nevét sem ártana tudni ;), és csak utána hívnám el ha meg akkor is tetszik. Hogyan flörtöljek vele csak úgy nyugiba? Vagy hogyan kezdjek el vele beszélgetni egyáltalán? Segítsetek légyszi!

Idióta, romboló válaszokra nincs szükségem köszi :)

2023. márc. 10. 20:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha vannak közös tanárok/barátok akkor nyugodtan menj oda hozzá valamivel...

"Mondjuk nincs egy papírzsepid?"

"Hol van az a tanár?"

"Mi nem találkoztunk már?"

"Te nem abba az osztályba jársz ahova xy?"

Stb.

Csak annyi a lényeg hogy hívd fel magadra a figyelmét

Próbálkozhatsz jelekkel is de ezeket a fiúk nagy része nem érti

Amúgy a nevét nem tudod megkérdezni valakitől?

2023. márc. 12. 11:15
 12/13 anonim ***** válasza:

#10 Valakitől megtudakolod a nevét, utána odamész hozzá, nevén szólítod

Szia xy, én ... vagyok, állítólag te a ... osztályba jársz. Nem láttad ... tanárt errefelé?

Tessék, máris el lehet kezdeni az ismerkedést. Tudom nem tökéletes, de az alap valami ilyesmi.

2023. márc. 12. 13:55
 13/13 anonim ***** válasza:
69%

Ha nem nyitsz felé és nem beszélgetsz vele akkor nem valószínű hogy összejöttök

Ezért elő az önbizalommal vagyél egy nagy levegőt és menj oda hozzá holnap a suliban 😉

[Nem ciki ha egy lany megy oda egy fiúhoz]

2023. márc. 12. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!