Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleimnek hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel több mint fél éve írogatok. Nagyon jól megvagyunk. Beszéltünk arról, hogy találkozni kellene, esetleg lehetne randi is, szívesen megismernénk jobban a másikat. Csak ez a fiú anotalkról van. Szüleim nem preferálják az ilyen jellegű oldalak. Igen, rá fognak kérdezni, hogy honnan ismerem a fiút. Félek, hogy ebből balhé is lesz. De szeretnék valami megoldást is találni erre. Kérlek ne írjátok, hogy gyerek vagyok, vagy hasonló. 16 éves vagyok, a fiú 20 (3 év van köztünk, idén lett 20, én idén leszek 17). Ha akarnám sem tudnám megoldani, hogy a szüleim ne tudjanak róla, és muszáj a beleegyezésük a dolgokba, szóval ha bárki tud segíteni, hogy mondjam el a szüleimnek, nagyon hálás lennék.2023. febr. 14. 21:07
11/16 A kérdező kommentje:
Ötös: Nem mondom, hogy rossz a kapcsolatom a szüleimmel, de nem vagyunk bizalmas kapcsolatban. Általában amit elmondok, vagy megtudnak, azt elmondják a családnak, aztán lesz egy kisebb kiiktatás. Ezért nem avatom be őket a dolgokba.
10-es: Tudom...
Kilences: Nem volt még. Mindig mondtuk, hogy mikor ki ér rá és akkor, de elmaradt valahogy.
2023. febr. 15. 07:38
12/16 anonim válasza:
#11 Hívás legyen előtte, addig ne talizzatok.
13/16 anonim válasza:
#12-őnek igaza van. Legyen előtte legalább egy hang vagy videó hívás, hogy legyen valami személyes infótok egymásról a találka előtt. Legalábbis ajánlott.
14/16 anonim válasza:
Igazuk van itt a vegen levoknek a hivassal kapcsolatban. Hs talalkoztok is akkor mindenkeppen kavezoban vagy valami kozossegi helyen hgy ne legyen baj belole. (bocsanat neha kisse paranoias vagyok) A szuleidnek mondhatod akar hogy egy baratnoddel talalkozol kesobb meg h akkor amikor a baratnddel talalkoztal akkor ismerkedtel meg ezzel a sraccal mert pl elkerte a szamodat, vagy ilyenek. Nem feltetlenul kell hazudni de ha meg nem allsz keszen ra hgy elmondd nekik vagy meg nem tudod hogy hogyan is kezdj majd hozza vagy felsz higy csak balhe lesz belole akkor ameg nem tudod hogy vezesd fel nekik kamuzz be valamit. Ha ok ezt nem tamogatjak akkor semmikepp sem fogjak. (marmint ha meg mst sem tetszik nekik ha valakivel neten ismerkedsz meg, akkor nagy valoszinuseggel pl ket honappal kesobb sem fog nekik tetszeni.) Az is lehetoseg ha nem mondod el nekik hogy netrol ismered hogy valami ilyet mondasz hogy a buszon hazafele talalkoztal vele. (es itt kitalalsz valami sztorit hogy hogyan.) Remelem itt nem fignak aztan az emberek kiakadni hogy en itt tippeket adtam a hazudasra. Updatet meg ha mar elmondtad nekik mindenkepp hallani akarom))
15/16 anonim válasza:
Most nem azért, de fél év alatt hogyhogy nem tudtatok találkozni? Ha tegyük fel, találkoztok is, akkor már semmi meglepetés sem lesz benne, szerintem fél év alatt már minden létező dolgot kibeszéltetek. Jobb minél hamarabb találkozni, max 1 hónapon belül, mert utána valamelyik fél biztosan rá fog unni a másikra.
16/16 Györffykee válasza:
Sehogy, 16-17 évesen igenis gyerek vagy és valószínűleg a "srác" is csak egy pedofil, hagyd az egészet a francba. Bár hogyha már volt hanghívás vagy láttad már hogy hogyan néz ki akkor talán adhatsz neki egy esélyt de szerintem egy 20 éves embernek is kicsit ciki lehet hogy a párja még nem múlt el 18, tehát konkrétan gyerek. Az a baj hogy Magyarországon legális pedig rengeteg ott a pedofil és nagyon ritkák a normális emberek. Tudom, most nem a kérdésedre válaszoltam de szerintem hagyd az egészet a francba, aztán titkold el a szüleid elől hogy valamikor volt egy ilyen mert akkor csak nagyobb szárba kerülsz. 18 alatt az online ismerkedés nagyon nagy feleletlenség, ha elmúltál 18 akkor próbálkozz hasonlóval legközelebb és akkor a szüleidnek sem lesz hozzá semmi köze szerintem. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!