Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mondjam el a szüleimnek?
A helyzet az, hogy idősebb barátom van és február végén wellnessezni megyek vele több napra. A szüleim és testvérem tudom hogy nem támogatnák a kapcsolatot, sőt. Nem akarok több napig arról hazudni hol vagyok, szerintem le is buknék. De ha elmondom az igazat, lehet megtiltja hogy elmenjek. A barátom rendes ember, szívesen bemutatkozna és elkérne, én kérem hogy ne, mert tudom mi lenne a válasz… Fél éve vagyunk együtt mondhatni titokban, ezen mégjobban kiakadnának. Ti mit tennétek? Egész nap ezen görcsölök. Tanácstalan vagyok és aligha meg tudok ezt beszélni valakivel.
17/L
Én úgyanígy voltam. A barátnőm beszélt az anyukájával és utána nem volt semmi gond. Sajnos már nem vagyunk együtt.:)
Persze nem tudom a te szüleid mennyire nyitottak...
Ha úgy ézed, mindenképp lebuknál, akkor mondd el most!
Én amúgy már hamarabb tettem volna ezügyben, mert így nyitni, hogy "lett barátom, és am elmegyek vele wellnesezni is pár napra, ugye nem baj?" nem jó ötlet. :/
Az fix, hogy el kell mondani, minél hamarabb, a srácnak sem eshet jól, hogy titkolod. Te tudod milyena családod, de én inkább bevállalom, hogy eltiltanak a wellnesstől, mintsem tönkremenjen a bizalom a családom és köztem. A barátod pedig biztos megérti, ha családi cirkusz lép fel.
Mondd el a csládodnak, legyél őszinte, fontos a felvezetés és a körülmények, de ne titkold tovább! A srác is megérdemel ennyit. Szurkolok, hogy jól jöjj ki belőle! :)
Mennyivel idősebb?
Kiskorú vagy.. tehat a szüleid felelősek erted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!