Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most mondjam el a szüleimnek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy idősebb barátom van és február végén wellnessezni megyek vele több napra. A szüleim és testvérem tudom hogy nem támogatnák a kapcsolatot, sőt. Nem akarok több napig arról hazudni hol vagyok, szerintem le is buknék. De ha elmondom az igazat, lehet megtiltja hogy elmenjek. A barátom rendes ember, szívesen bemutatkozna és elkérne, én kérem hogy ne, mert tudom mi lenne a válasz… Fél éve vagyunk együtt mondhatni titokban, ezen mégjobban kiakadnának. Ti mit tennétek? Egész nap ezen görcsölök. Tanácstalan vagyok és aligha meg tudok ezt beszélni valakivel.

17/L

2022. febr. 6. 16:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett végül? Ha úgy érzed megosztanád, akkor szívesen elolvasnám mi lett a végkifejlett :)
2022. márc. 4. 17:05
 12/12 anonim ***** válasza:
30%

16/17L <---> 31F : Nálunk tényleg kifogja verni a biztosítékot :S

-

De nálatok sztem, nem ekkora a korkülönbség.

2022. márc. 5. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!