Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan pasizzak be?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan pasizzak be?

Figyelt kérdés
Egy infó suliba járok, tehát alig vannak lányok, egy vagyok közülük. Már nagyon szeretnék egy barátot, és néha észre is veszem, főleg mostanában. Hogy kéne bepasiznom? Menjek oda hozzájuk? Kövessem be őket instán? Segítsetek!
2023. jan. 31. 19:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Én már felnőtt nő vagyok. Ferjel gyerekekkel. De biztos hogy nem mennek oda egy férfihez sem. Inkább hívd fel magadra a figyelmet ahogy az előttem válaszolók egyike is írta. Ne durva módon csak hogy észre vegyen. Hogyha tetszel neki úgyis lep. Lehet csak instan vagy Facebookon de fog valamilyen formában. Okosan kell ezt mert hajtja őket a vadaszoszton. Ami nehezen megszerezhető az jobban is kell. Én biztosan nem mennek oda. Amikor én voltam ilyen korban lehet még bátrabbak voltak mert hozzám odajottek. Azóta is itt alszik mellettem
2023. febr. 1. 05:39
 12/17 anonim ***** válasza:
37%
Kiabáld hangosan: "hétvégén kétszer is teletankoltam az IFA 150 literes tankját!"
2023. febr. 1. 09:18
 13/17 anonim ***** válasza:
41%
Az is egy jó megoldás, ha bekövetsz instán pár szimpatikus srácot és likeolod egy-egy képüket. Háth lesz, aki rádír.:)
2023. febr. 1. 11:02
 14/17 NTBS ***** válasza:
56%
Menj oda és beszélgess velük a többi kialakul.
2023. febr. 1. 16:13
 15/17 anonim ***** válasza:
38%
13: lepontoztak, pedig sok csaj ezt csinálja.
2023. febr. 1. 16:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#15 13-as vagyok. Lepontozhatnak nyugodtan, de ha a kérdező csak egy pillanatra is átgondolja, mint egy lehetőséget, akkor már megérte leírni. Nem azért vagyok itt, hogy pontokat gyűjtsek, hanem hogy tanácsokat adjak, azzal pedig nem érdemes foglalkozni, hogy valaki magyarázat nélkül lepontoz, mert azt soha nem írják oda, hogy szerintük miért nem hasznos ez a tanács.
2023. febr. 1. 19:09
 17/17 A kérdező kommentje:
Szerintem hasznos a tanácsod 13-as.Koszi:)
2023. febr. 1. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!