Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Félek hogy mi lesz. Nem lesz gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy mi lesz. Nem lesz gáz?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Most kezdtem a kozepsulit. Van egy 14-es vegzos fiu (most lett 20 eves) es elkezdtunk beszelgetni,legtobbet irogatunk mert a suliban elfoglaltak vagyunk,es neki is meg nekem is mindig ott vannak a barataink igy nem sokszor tudunk kettesben lenni. Ma delutan atjon hozzank,es kicsit izgulok. Csók szerintem lesz,sőt..biztos. Egyreszt,szerintetek ez gaz? Nagy a korkulombseg de ugy erzem nagyon egymasra talaltunk,nagyon aranyos,boldog vagyok vele. Masreszt mi lesz utanna? Pl oké hogy csok,de utanna az iskolaban hogy fogunk viselkedni? Nagyon izgulok ez miatt. Mint egy par? Baratok? mert hat nyilvan nem fogunk 1 csok utan mar osszejonni,vagyis hat kitudja,nem gondolom.

2022. dec. 1. 00:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Na mi történt?
2023. márc. 1. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!