Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az jó kezdet lenne?
Tetszik egy fiú a suliból, akit csak a folyosón szoktam látni, de mindketten tudjuk, hogy ki a másik, mivel vannak közös barátaink.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek jó ötlet lenne-e rámosolyognom, ha legközelebb egymás szemébe nézünk? Mivel úgy nyilván nem lesz ebből semmi, ha egyikünk sem kezdeményez, és szerintem hülyeség, hogy csak a fiú kezdeményezhet.
Egy mosoly mitől kezdeményezés? Én szinte mindig mosolygok, pláne ha valakivel véletlen kialakul a szemkontaktus. Mégse jelent semmit.
Mosolyogj, persze. Max visszavigyorog es szép napja lesz. De ennyiből nem fog változni semmi.
Mert fiatal vagy és mindent egyből túlkombinálsz. A való életben egy mosoly nem egyenlő azzal, hogy "uristen ő az igazi, házasodjunk össze"
Egy mosoly nem jel semmire.
Persze alapvetően nincs baj az ötleteddel. Sőt. Jó, ha mosolyogsz rá, növelheted vele a szimpátiát, a hangulatot es talán azt is eléred, hogy köszönjön. De ettől még nem fog azon gondolkodni elalvás előtt, hogy te most akkor biztos bele vagy zúgva.
Első vagyok
Érthető. De azért az érme másik oldalát is vedd figyelembe: lehet vissza mosolyog, mint ilyenkor a legtöbb ember. Ám ez se jelent semmit.
Egy tipp: Kacsints rá mosolyogva természetesen.
Nekem ez erős és értelmezhető jel lenne. :)
20/F
Képzeld volt olyan ismerősöm, akivel dumáltam a folyosón, és egy bevállalósabb csaj úgy "kezdeményezett", hogy rácsapott a haverom seggére.
Geri barátom köpni nyelni nem tudott, de bejött neki :D (Mármint a csaj kezdeményezése)
Utsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!