Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerinettek is nehéz normális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinettek is nehéz normális lányt találni?

Figyelt kérdés

Annyira bunkók tudják elutasítani az embert, meg sok lány csak a fiú kinézetét nézi. De egy kapcsolatnak nem inkább a szeretetről kéne szólnia?

Szerintem kevés rendes, őszinte, aranyos, szeretni való lány van aki nincs elszállva magától.

2022. nov. 2. 14:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerinettek is nehéz normális fiút találni?

Annyira bunkók tudják elutasítani az embert, meg sok fiú csak a lány kinézetét nézi. De egy kapcsolatnak nem inkább a szeretetről kéne szólnia?

Szerintem kevés rendes, őszinte, aranyos, szeretni való fiú van aki nincs elszállva magától.

2022. nov. 2. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
#1+1
2022. nov. 2. 15:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak normális lányok, (barátnőm is), és nem normális lányok is. Ha te nem normálisakra hajtasz(gondolom a külsőjük miatt), az a te bajod.
2022. nov. 2. 16:22
 4/8 anonim válasza:
100%
Mindkét nemből vannak normálisak és hülyék, felesleges ezen rugózni.
2022. nov. 2. 16:55
 5/8 anonim ***** válasza:
27%
Nem, egyáltalán nem nehéz, csak jó helyen kell keresni.
2022. nov. 2. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:
39%

Én se tudok találni és nem a külső miatt. Nekem nincs konkrét esetem. Van olyan ami előnyt jelent (erről később), de esetem nincs. Mindegy, hogy milyen színű a szeme vagy a haja. Nem számít, hogy magas vagy alacsony. A vékony és a duci lányok sincsennek kizárva, csak ne menjünk el a szélsőségek felé.

Ami előnyt jelent számomra az a fogszabályzó és/vagy a szemüveg.

Más egyéb nincs. Nem érdekel, hogy nagy melle van vagy nagy kerek popsija, vagy éppen "deszka".

Volt olyan igazán nagy mellű barátnőm is, nem panaszkodtam éppen. A következő barátnőm meg kimondottan eléggé lapos lány volt. Mégse volt hiány érzetem semmilyen téren. Az idősebb és a fiatalabb lányok is bejönnek.

Tényleg kb minden mindegy külsőre. Csak fogjon meg benne valami és kész. Ne egy lány legyen a sok közül.

2022. nov. 2. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy, ahogy nem lehet normális lányt találni, biztos vagyok benne, hogy az ellenkező nem esetében is igaz, hogy nem lehet normális fiút találni.

Eleve ez, hogy "normális", az mindenkinek más. Lehet, hogy egy olyan lány, aki neked normális, az nekem nem.

Nekem sincs senkim, mégsem hordom le az összes lányt mindenféle kurvának, mert nem jön össze velem. Biztos vagyok benne, hogy egyszer mindenki meg fogja találni a hozzá illő személyt. Ez neked, vagy akár nekem, nem ebben a pillanatban jön el.

Degradálni meg senkit nem kell, amiért nem jönnek össze veled. Ne csak bennük keresd a hibát, hanem magadban is, mert csak így tudsz fejlődni.

A kinézetre mennek a lányok? Ne olyan lányokat keress, akik kinézet alapján lesznek szerelmesek. Egy ilyen kapcsolat sosem lesz hosszú életű, bár ebben a korban a kapcsolatok 80%-a felszínes.

Ééés itt jön a lényeg: Ebben a korban ne keresd a szerelmet. Törődj magaddal, fejleszd magad, tanulj és majd jön, amikor jönnie kell. Görcsösen nem szabad erre ráfeszülni, mert nem lesz jó vége.

2022. nov. 2. 19:12
 8/8 NTBS ***** válasza:
100%
A normális nem egy meghatározott fogalom.
2022. nov. 2. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!