Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az baj,ha a második randin először nem akarta engedni hogy meghívjam egy italra?
Figyelt kérdés
Az első randin nagyon jó volt minden,sétáltunk, beszélgettünk. Második randin elmentünk és beültünk egy helyre és amikor meghívtam először nem akarta engedni,illetve azt is mondta hogy nem szeret ajándékot kapni.(mert vitten neki virágot) örült neki,csak megkért hogy legközelebb ne vigyek,csak ha szülinapja van vagy valami alkalom. Szerintetek ez miért van,lehet csak barátkozni akar?2022. nov. 1. 18:54
1/5 anonim válasza:
szerintem csak nem szeret ajándékot kapni, mert akkor úgy érzi, hogy ő nem adott semmit neked, és ettől rosszul érzi magát
3/5 anonim válasza:
Ugyanilyen vagyok, egyszerűen csak nem szeretem ha költenek rám. Ezt szerintem egyáltalán nem kell magadra venned:)
4/5 anonim válasza:
Lehet nem érzi őszinte dolognak. Csak amolyan kötelező kelléknek és ez zavarja 🤔 ha meg akarod lepni inkább figyelj arra mit mond, mit szeret és olyan apróságot adj virág helyett ami kis aranyos dolog, nem drága, de arra a kellemes időre emlékezteti amit veled töltött. Az nem is ajándék, csak "valami".
5/5 anonim válasza:
Milyen italra akartad meghívni? Vita tigrisre? Vagy kubura?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!