Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdjem ujra a beszelge...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem ujra a beszelgetest?

Figyelt kérdés
Beszelek egy lannyal 1-2hete es amikor elkoszonunk egymastol majd pl egy nappal kesobb ujra akarom kezdeni a beszelgetest akkor hogy kene? Nem akarom mindig ugy hogy szia mizu vagy milyen volt a napod stb.
2022. okt. 31. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy 1-2 hetes beszélgetésnél a milyen volt a napod is tökéletes, de ha nem szeretnéd így kezdeni, akkor esetleg utalj vissza egy korábbi beszélgetésre. Ha valamit említett, amit csinálni fog, vagy ami aggasztaja, akkor ha rákérdezel, az még egy pozitív jelzés is, hogy figyelsz.

Nem tudom pontosan hány évesek vagytok, de ha látsz egy vicces Tiktok videót, vagy akármit és elküldheted neki mondván, hogy szerinted neki is tetszene.

(Lány vagyok)

2022. okt. 31. 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel, ilyenkor ez még bőven elég. Ha tetszel neki, akkor örülni fogsz, hogy írsz és szívesen számol be a napjáról. Ha nem, akkor törheted magad, egy idő után ez unalmas lesz, de bármi más is, tehát lényegtelen.
2022. okt. 31. 23:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig minden napra nem tudsz új kreatív szövegeket kitalálni, szóval maradnak a hagyományosak, amik teljesen jók ebben a helyzetben.
2022. nov. 1. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!