Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A randizás tényleg pénzköltéssel jár?
Csak ha kimozdulsz valahová. De ha csak mindig te fizetsz, én elgondolkodnék a kapcsolaton, hogy eléggé egyoldalú.
Az meg, hogy a csajnak többe kerül a kinézet, mint egy vacsora, az röhej, mert máskor nincs köröm meg haj meg smink? Alapból?
"A lány több pénzt költ rá, ha jól akár megjelenni. Smink, fodrász, körmök, esetleg új ruha.... ez nem 2000-3000 Ft, mint egy sima ebéd, hanem 15000 Ft felett van."
Akkor meg is érdemli. :DD
"Randi, azt mondta, szeretné, hogy étterembe menjünk. Mivel nem voltam ismerős abban a városban, így ő ajánlott egy általa szuper helyet. Beültünk. Az étlapot nézve, azt hittem hirtelen, hogy a Hilton éttermi részlegébe csöppentünk. Végül választottam a legolcsóbb egyfogásos ételt. A csaj jól nézett ki, kb nulla súlyfeleskeggel, de mikor elkezdte sorolni a rendelését a pincérnek, kezdtem kételkedni benne, hogy ezt mind ő eszi meg. Az árakat néztem gyorsan, és még fejben is összeadva irdatlan volt. Beszélgettünk..."
Tanulság: előbb kell beszélgetni, aztán randizni! :DD
Miért mennék el randizni egy olyannal, akiről még annyit se tudok, hogy egyáltalán miket szokott enni?! :D
Előbb kell beszélgetni, minél több mindent megtudni a másikról (legalább alapvető dolgokat pl. egy esetleges éttermi randi előtt olyasmiket, hogy milyen éttermekbe szeret járni, miket szokott rendelni, ha étterembe megy, stb.) és csak aztán programot szervezni - hiszen már eleve ahhoz is jó ismerni egymást valamennyire, hogy el tudjuk dönteni, milyen program legyen.
Akit még annyira se ismerünk, hogy egy alapfokú nyelvvizsga szintjén átbeszéltük volna vele a legfontosabb nyelvvizsga-témaköröket, azzal ne menjünk pénzköltős helyre - vagy ha mégis, legalább tudjunk róla, hogy az olyan, mintha lottószelvényekre költöttük volna azt a pénzt: nagyon de nagyon kicsi az esély a főtalálatra!
Vagy legalább guglizzuk már meg az adott étterem honlapját, nem?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!