Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj mindig nekem fizetnem?
Attól függ...
Egy modern cicababa elvárja, de egy modern, határozott nő nem igényli, sőt, én olyannal is találkoztam már, aki nem is engedte...
Szóval ennek tudatában válaszd meg a partnereid...
Oké lenne.
Én lány vagyok, 1,5 éve kapcsolatban, mindketten középiskolások vagyunk. A barátom olyan gondolkodású amilyen te vagy, az elején mindig fizetett, meghívott (szüleitől kért sokszor, mert nem csak egy hamburgert ettünk), de én se úgy vagyok nevelve, hogy kihasználjam. Az első alkalommal is kellemetlen volt nekem, mindig mondtam, hogy ne legyenek ilyen kiadásai, elég nekem ha csak sétálgatunk, és ha beülünk valahova, akkor fizetem az én részemet.
Később rendszeressé vált, hogy eszünk valahol pl.bellozzo-ban, egyszer ő hívott meg engem, máskor én fizettem, de neki is szóltak a szülei és nekem is, hogy ez így nem fog menni, mert drága mulatság.
Úgyhogy ritkán megyünk már valahova enni, inkább főzünk valamit.
Szóval szerintem az a partnertől is függ, én nem várom el, és meg szoktuk osztani a kiadásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!