Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány de elég furán viselkedik velem mi oka lehet?
Figyelt kérdés
Egyértelműen out of my league szóval nemis értem hogy történhetett ez. Tavaly novembertől februárig beszélgettünk egy ideig, találkozgattunk, közös filmezések stb. Mikor találkoztunk nagyon bújós volt, sokat ölelgetett, puszilgatott. Azt mondta, nem szeretne kapcsolatot úgyhogy ez akkor abbamaradt. Most 1 hónapja találkoztunk teljesen véletlenül és azóta újra beszélünk ujra találkozgatunk és ugyanez van mint előző alkalommal hogy bújik, ölelget, csók stb. De ha írásban beszélgetünk naponta 2-3 mondatnál nem beszélünk többet mert nem ír vissza. Nagyon zavaró mert számomra nagyon érdekes és fogalmam sincs mit szeretne. Ha találkozunk teljesen jó minden de egyébként olyan mintha én erőltetném egyedül ezt az egészet.2022. aug. 23. 01:25
1/6 mmatyika válasza:
Hát szerintem hozd fel a témát, lehetőleg személyesen. Mond el neki hogy hogy éled ezt meg, és hogy ha érez irántad velemi akkor örülnél neki hogyha ezt írásban is kimutatná. Habár azt fontos hozzá tennem hogy az sem jó ha túlzásba viszed az üzeneteket, szóval ne akarj vele minden nap órákig beszélgetni, hogyha ő ezeket nem honorálja akkor nem szabad erőltetned. De úgyis megbeszélitek majd remélem. Sok sikert ;)
2/6 A kérdező kommentje:
Pont ilyen voltam az első beszélgetés alkalmával azért nem "rágódok" ezen, azon is filóztam lehet direkt próbálja húzni az agyam így ezért van hogy énis félnaponta írok neki vissza de szerintem ez nagyon gyerekes
2022. aug. 23. 03:30
3/6 franciasrac válasza:
Velem is történt ehhez hasonló egy lánnyal, én 15 voltam, ő pedig 18, sokat játszott velem, ütögetette a vállam stb, de üzenetekben általában rámírt, válaszoltam, olvasta és kész, nem is folytatta a beszélgetést, nagyon nehéz volt akár egy sima beszélgetést is tartani, azért végülis abbahagytam mert túl furának tűnt nekem, csak azért beszélt velem mert az "okos" fiú voltam és segítettem neki a hazifeladataival, az elballagás után alig egyszer-kétszer találkoztunk és azóta nem tudom mi lett belőle...
4/6 A kérdező kommentje:
Nálam ez forditva van egyetemen 1 tárgyamban ő segitett csak nemtudom, tényleg ennyire nem megy neki az irásbeli kommunikáció vagy csak velem csinálja ezt :D mert élőben minden teljesen normális
2022. aug. 25. 03:44
5/6 franciasrac válasza:
Na vagy beszélj vele róla, vagy hagyd a fenébe mert szerintem így nem érné meg tovább beszélgetni
6/6 A kérdező kommentje:
már amennyire lehet ezt beszélgetésnek nevezni
2022. aug. 25. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!