Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjen a csók vagy még trükközek, húzzam az agyát?
Figyelt kérdés
3-ik randink következik, nagyon vonzódunk egymáshoz , 2-ik randin majdnem volt csók de végül ki bújtam alóla..😅
Srácok ti szeretitek ha húzzák az agyatok vagy inkább idegesítő ?
2022. aug. 15. 18:20
1/8 anonim válasza:
Rohadt idegesítő ha valaki játszmázik. Előbb utóbb csak annyit érsz el vele, hogy elüldözöd.
2/8 anonim válasza:
Nálunk a 2. randin már érződött, hogy nem lenne ellene de elhúztuk a 3.ig szóval szerintem nem korai, ha kölcsönös a vonzalom bár ezt majd ott fogod tudni eldönteni, hogy mennyire hozza az alkalom
3/8 anonim válasza:
Ha ezt sokáig csinálnád velem, tuti otthagynálak.
4/8 anonim válasza:
Miert akarod húzni az agyát? Nem értem ennek mi értelme van.
5/8 anonim válasza:
Mi első randin (egyben első találkozáson) csókolóztunk :D a barátom tuti nem örült volna, ha firekt húzom, miközben én is akarom, ő attól a csóktól nagyok boldog volt :) és szerintem a fiúk többsége így vam ezzel, ne játszmázz, mert elüldözöd!
6/8 anonim válasza:
Én már az első randin hagytam volna, hogy megcsókoljon a fiú a helyedbe.
De ez attól is függ, hogy most találkoztál vele életedbe először vagy már ismertétek egymást de most mentetek el randizni.
Szóval szerintem ne húzd tovább az agyát.
7/8 anonim válasza:
Nem félsz, hogy fültövön csap?
Nem trükközünk, nem húzunk. A fiúk értékelik az őszinte lányokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!