Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit reagálna egy lány, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálna egy lány, ha bevallanám nyíltan, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 18:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%

Komolyan, nincs annyi sütnivalód hogy tudd.. ha tetszel neki akkor örülni fog, ha pedig nem, akkor lepattint...

Hülye kérdés.

2022. júl. 30. 18:15
 2/19 A kérdező kommentje:

Nem kell leharapni a fejem.

Nem értem a lányokat. Sokszor az is tetszik nekik, aki normális és 18 éves. Szerintem máshogy gondolkodnak.

2022. júl. 30. 18:19
 3/19 A kérdező kommentje:
A cukiság is nem tudom miért tetszik egyes lányoknak.
2022. júl. 30. 18:19
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem szerelmet kell vallani, hanem először több alkalommal szóbaállni vele, majd ha ebben viszonzásra találsz, randira hívni. Ez így működik időtlen idők óta.
2022. júl. 30. 18:27
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Udvarolj! A vallomás szinte egy ultimátum, inkább zavarbaejtő. Az udvarlás arra való, hogy magad felé hajlítsd a szívét, megismerkedjetek, kialakuljon a bizalom stb. Nem kell túltolni. Nem kell gyorsnak lenni.
2022. júl. 30. 22:04
 6/19 A kérdező kommentje:
Én egyiknek se tetszek.
2022. júl. 30. 22:37
 7/19 anonim ***** válasza:
52%

Az kevés ha csak annyit mondasz, hogy tetszik neked. Ezt bizony be kell csomagolni. Tehát elmondod neki, hogy tetszik neked, mert olyan a mosolya, a mozgása és a gesztusai, a humora, ahogy nevet.. stb. stb.. nem kell mind, de kellene egy igaz mondat ide. S utána gyorsan meghívod egy randira, mert szeretnél minél több időt vele tölteni, hogy láthasd az előbb felsorolt dolgokat. kb. ennyi. Erre valamit válaszolni fog. Az időpontot is érdemes neked megadni, mert akkor kéretheti magát azzal, hogy jó ötlet, de nem jó, mert akkor dolga van. Na akkor viszont nálad van a lecsapásra váró labda és visszakérdezel: mond el mikor legyen és akkor találkozunk.

S kész is vagy. Sok sikert.

2022. júl. 30. 22:41
 8/19 anonim ***** válasza:
48%
Nem kell tetszened egyiknek sem. Elég ha felhívod magadra a figyelmed és rájönnek akkor, hogy te jó srác vagy. Hajrá.
2022. júl. 30. 22:41
 9/19 anonim ***** válasza:
76%

Honnan tudod, hogy nem tetszel?

Nehogy ilyen nyomulós legyél, mint a 7-es mondja, az nyálas és természetellenes. Egyszerűen csak beszélgetni kell giccses benyalás nélkül.

2022. júl. 30. 22:45
 10/19 anonim ***** válasza:
40%

A számla a lényeg.

Tschoró vagy a kutyának sem kellesz.

2022. aug. 3. 01:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!