Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez jó lenne csajozós üzenetnek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó lenne csajozós üzenetnek?

Figyelt kérdés
A neten szeretnék ráírni a világ leggyönyörűbb lányára,de nem úgy, hogy:Szia, hogy vagy? Mizu? Erre gondoltam: Szia. My name is (a nevem). Nagyon szimpinek tűnsz, szóval ha van kedved dumcsizni, ismerkedni, én benne lennék. :) Szerintetek ez megüti a mércét? Esetleg javítátok valamivel? 16/F
2022. jún. 26. 00:06
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
nem attól lesz változatos ha le tudsz fordítani egy mondatot angolra, találj ki valami kreatívabb szöveget. De te kértél tippet, én csak segíteni akarok
2022. jún. 26. 22:57
 32/48 A kérdező kommentje:
Elfogadom a véleményed. De szerintem, mivel úgy sem nagyon lehet először mást írni egy lánynak a szándékodon kívül, így nem az első üzinek kéne sorsdöntőnek lennie.
2022. jún. 26. 23:04
 33/48 A kérdező kommentje:
Esküszöm, hogy írok neki egy szerelmes idézetet,vagy küldök neki egy mémet, akár az ismerkedésről. XD Vagy elküldöm neki az egyik zeneszámot,amit csináltam. Ezekkel már tényleg kezd bezárulni a lehetőségeim véges tárháza.
2022. jún. 26. 23:07
 34/48 A kérdező kommentje:
Vagy: kérdezzem meg tőle simán azt, hogy van e pasija(nincs,de honnan tudná, hogy tudom?)?
2022. jún. 27. 00:35
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj. Ha kapsz két üzenetet, egyet azzal kapcsolatban, hogy a havi egyenleged be kell fizetned, a másik pedig vicces, egy érdekes személy írja, akkor először a vicces és egyedi üzenetet fogod megnyitni, az egyenlegről lehet meg is felejtkezel közben.

Felőlünk vinnyoghatsz, hogy milyen válogatósak a lányok, de ha lenne miből, te is az lennél. Tanácsot kértél: Írj valami kreatívat, ami vicces és személyre szabott (egyértelmű okokból mi ilyet nem tudunk konkrétan megfogalmazni neked, mivel nem láttuk a lány profilját vagy azon belül bármelyik képét). Ha ez nem tetszik, akkor írd azt a szöveget, amit kitaláltál, max. nem kapsz választ, az már nem a mi problémánk.

2022. jún. 27. 05:44
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Írhatsz bármit, ha a csajnak nem vagy az esete le fog ignorálni.

Egy lánynak nincs "kedve" ismerkedni, ha nem hozod meg. Csak azért, mert ő felkeltette a figyelmed a külsejével ez nem egyelő azzal, hogy őt ugyanúgy érdekled.

Témák, amiket bedobhatsz. Közös ismerős, lakhelyes kérdés ha nyilvános a település, ha benne vagytok közösen csoportokban.

2022. jún. 27. 05:54
 37/48 A kérdező kommentje:
Az ötleteket, amiket írtam, komolyan gondoltam. A profilját nézve úgy látom, hogy volt kettő közös sorozat, amit néztünk,csakhát az a bibi, hogy tavaly meg idén vége lett mindkettőnek, nem tudom, hogy így ennek van e értelme.
2022. jún. 27. 08:55
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy h mit írsz, csak 1 nyelven tedd. Amúgy is megnézi a profilodat és az alapján ír vissza vagy nem. Asszony üzeni, h a vicces mém az ismerkedésről neki bejönne. Ráírtál már?
2022. júl. 11. 21:19
 39/48 A kérdező kommentje:
Még nem
2022. júl. 11. 22:58
 40/48 qborka ***** válasza:

Szerintem normálisan írd le a szavakat. Szimpatikus,beszélgetni.

Ne írj ilyen gagyi gügyögéseket az első üzenetben.

Élőben a mai tizenévesek már nem ismerkednek?

2022. júl. 27. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!