Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek egy ilyen üzenet...

Szerintetek egy ilyen üzenet jó lenne nekik? Ti örülnétek egy ilyen üzenetnek?

Figyelt kérdés

Szóval régi barátnőimről van szó, akikkel kb. 1 éve nem tartom a kapcsolatot különböző okok miatt. De őszintén nagyon hiányoznak, és úgy vagyok vele hogy egy próbát megér, írni kéne nekik, hogy vannak, mivan velük mostanság. Tavaly sokkal több barátnőm volt mint ma, jelenleg 1 barátnőm van, akivel rendszeresen tartom a kapcsolatot, és bánom hogy sokat "elvesztettem". Szerintetek egy ilyen üzenet jó lenne nekik? Ti örülnétek egy ilyen üzenetnek?

"Haalii... Tudom rég beszéltünk, de gondoltam rád írok, hogy vagy? Esetleg majd valamikor a nyáron lenne kedved talizni?"

2022. jún. 5. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó mondatot szedd le. Előbb írja meg hogy van és arra reagáld ezt.
2022. jún. 5. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mik azok a különböző okok...
2022. jún. 5. 20:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
sztem ez igy elég felszines. elöbb el kéne talán mondanod hogy tényleg hiányzik milyen rég beszéltetek Stb...
2022. jún. 6. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!