Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok erről az ötletről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről az ötletről?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel minden nap találkozok suliba de nem beszéltünk még. Nagyon közel van az én és az ő terme. Az jó megoldás, hogy leszólítom a folyosón és ezt mondom neki: “Szia xy, van 1 perced? Szeretnélek elhívni ma suli után valahova”?
2022. máj. 14. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Max elutasít
2022. máj. 14. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előbb beszélgetnetek kéne, ha lesznek közös témáitok, és nem egy vadidegen vagy számára, akivel sosem beszélt, sokkal nagyobb valószínűséggel mond majd igent egy randira.
2022. máj. 14. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
egy randin sem fog jobban menni, ha a folyosón se megy. Először beszélgessetek.
2022. máj. 15. 15:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt értem hogy beszéljek vele először, de mikor hol hogy?
2022. máj. 15. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:

"Szia xy, van 1 perced?" folyosón, menzán, udvaron, suli előtt, könyvtár..

Többi később.

Ugyan az az éfolyam? Sajnos pont abból kéne téged korrepetáni, amiből ő kitűnő.. Kérdezd meg elvállal-e.

Legrosszabb esetben taknyolj egy óriásit előtte, hátha felsegit és elindul egy beszélgetés.

2022. máj. 15. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!