Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha a partner a randira szörnyen náthásan állítana be?
Figyelt kérdés
Szóvá tennétek?2022. máj. 13. 14:59
1/7 anonim válasza:
teaház vagy gőzfürdő lenne a program
2/7 anonim válasza:
Nem tenném szóvá, max. jobbulást kívánnék, de úgy biztos nem csókolóznék vele.
3/7 anonim válasza:
Ha te vagy náthás, mondd le. Nagyon nem illik. Én a másik helyében rövidre zárnám a randevút, és nem nagyon akarnék vele újra találkozni.
4/7 anonim válasza:
Ha már reggel is tudta akkor visszás érzéseim lennének. Felelőtlennek gondolnám, de cuki lenne hogy nem akarta lemondani a betegsége miatt.
Lehet én mondanám azt, hogy menjen haza és gyógyulgasson. Majd felajánlanék egy következő időpontot amikor tudnánk találkozni, hogy ne gondolja hogy ennyi volt.
5/7 anonim válasza:
3 igen,
én azt érezném egyből, hogy nincs rám tekintettel és hazamennék.
6/7 anonim válasza:
Nem jelentene gondot, úgyis csak átmeneti állapot.
7/7 anonim válasza:
engem nem zavarna, most otthon a családtag is lehet náthás, munkahelyen is lehetnek náthás emberek most akkor pont egy randin ne lehetne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!