Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Mi lenne a megfele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mi lenne a megfelelo megoldas?

Figyelt kérdés
Van egy lany a buszon aki altalaban nezzni szokott de mikor szemezni szeretnek vele vagy valami elfordul altalaban de van olyan mikor ram se hederit ma oda ulltem melle a buszon es mikor megkerdeztem szabad e a hely elesen a szemembe nezett miutan le szalltam a buszrol egybol vadul el kezdett telefonozni es igazabol arra lennek kivancsi hogy lenne e ertelme beszelnem vele ha igen hogy szolitsam le stb az instan stb megtalaltam csak jobbnak tunik eloben beszelni vele
2022. máj. 10. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az jó kezdés, ha leülsz mellé. Legközelebb, ha megint látod, próbálj meg beszélgetésbe elegyedni vele valahogy, pl. rejtsd el a telód és kérdezd meg tőle, hogy mennyi az idő (ez most elég buta példa), aztán mellékesen mutatkozz be, hogy egyébként xy vagy, aztán kezdj el egyszerű kérdéseket feltenni neki, ha azt látod, hogy szívesen beszél veled.

Egyébként meg milyen nyomozói képességeid vannak már, hogy megtaláltad instán:D

2022. máj. 10. 18:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszike igazabol nagy az ismeretsegi kor aztan miutan tudtam melyik suliba jar konnyu volt :D
2022. máj. 10. 19:12
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Mivel talalkozol vele rendszeresen, ezert mindenkeppen ulj le melle es beszelj
2022. máj. 10. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ülj mellé újra és beszélgess vele.
2022. máj. 10. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!