Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menjek oda a lanyhoz?
Figyelt kérdés
Van egy lany a buszon aki eleg erdekes jeleket add van olyan amikor fel szallok a buszra es nezz de mikor szemeznek vele elfordul vslan olyan mikor fel szallok es ram se nezz stb lenne ertelme oda menni hozza? Ha igen hogyan?2022. máj. 6. 07:50
1/8 anonim válasza:
Leulsz melle es beszelgetsz vele.
Ha szotlan, akkor hagyd
2/8 anonim válasza:
Egyes jól mondja. Egyszer csak menj oda hozzá. Ha szívesen beszélget, nyitott erre akkor jó, ha nem akkor hagyjad. Mondjuk, ha teljesen idegen azon kívül, hogy a buszon találkoztok, valószínűleg nem fog jól reagálni, de más lehetőséged nem nagyon van.
3/8 anonim válasza:
Én is csak annyit tudok tanácsolni, hogy próbálj meg vele beszélgetni. Sok sikert!:)
4/8 anonim válasza:
Ha esetleg van közös ismerősötök, és/vagy megtudod a nevét írhatsz neki valamilyen platformon, vagy ha odamész szintén felhozhatod, hogy miatta ismered. Ha nem, ugyanúgy odamehetsz beszélgetni, csak témákat felhozni az elején lehet kicsit nehezebb lesz.
5/8 A kérdező kommentje:
Igazabol mar megtalaltam instan csak szerintem szemelyesen tobb az eselyem meg meg is mindenap egyutt jovunk
2022. máj. 6. 15:58
6/8 anonim válasza:
Leginkább arra írtam, ha nem mersz, nem szeretnél odamenni, akkor lehet először egyszerűbb írni neki, de igen, valószínűleg jobb élőben, ha tudtok majd rendesen beszélni.
7/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kell vele foglalkozni. Hányszor volt velem olyan, hogy egy lánnyal mindig szemeztünk. Amikor rám nézett, nyálazta a száját. Mosolygott, stb. Aztán bármikor, ha odamentem, mindig zavarban voltak, úgy csináltak, mintha egy idegen ment volna oda minden jel nélkül, és így tovább. Szerintem nem érdemes ezzel erőlködni.
8/8 anonim válasza:
#5 Akkor inkább személyesen csináld.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!