Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ne menjek tőlem szebb lányhoz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne menjek tőlem szebb lányhoz oda?

Figyelt kérdés
Én nem mondom magam szép fiúnak de én oda mentem egy szép lányhoz a suliban és azt mondta hogy nem vagyok neki helyes. Akkor menjek oda olyan lanyhoz aki nem szép annyira? 16//F
2021. aug. 27. 08:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ő csak egy lány volt a sok közül, az még nem jelent semmit.
2021. aug. 27. 08:20
 2/10 anonim ***** válasza:
99%

Menj a kovetkezohoz.

Van akinek nem tetszel, ezt el kell fogadnod

2021. aug. 27. 08:34
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Olyanhoz menj oda, aki tetszik. (És lehetőleg ne a suliban csináld ezt.)
2021. aug. 27. 08:39
 4/10 Pawel166 ***** válasza:
100%
Ahhoz menj oda aki bejön
2021. aug. 27. 10:04
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Dehogynem! Az egy hüle pics volt...
2021. aug. 27. 10:13
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Nyugodtan menj olyanhoz, aki megtetszik. Ha nem is vagy vele szépség terén egy szinten, idővel megismerheti a belső énedet és ragaszkodni fog hozzád.

Az sosem lesz, hogy mindenki bejön elsőre a másiknak. Van akinél bejön, de van akinek válogatni kell.

Azt mondják, hogy ha a férfi csak egy fokkal is szebb az ördögnél, akkor jöhet.

2021. aug. 27. 10:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Nekem a szépek jönnek be de én csúnya vagyok
2021. aug. 27. 11:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet aki neked tetszik, arra pl én azt mondanám, hogy nekem kicsit sem, és fordítva. Szépség az szubjektív. :)
2021. aug. 27. 14:40
 9/10 anonim ***** válasza:
62%

Lehet, hogy valaki lánynak épp a te arcod, alakod lesz a megfelelő. Ha mégsem - és ez a fontosabb - a belső éned még mindig eldönthet minden akadályt.

Ezt kívánom Neked is és több önbizalmat!

2021. aug. 28. 09:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki neked szép, nem biztos hogy másnak is szép. És azért mert az egyik csajnak nem jösz be, lehet a másiknak igen. Ha most odamész egy olyan lányhoz aki neked nem jön be, akkor se biztos hogy te bejössz neki. Ez nem azon múlik hogy mennyire szép a csaj. De ahhoz ne menj oda aki nem jön be neked. Ja, és nem vagy csúnya... Valaki szerint nagyon helyes vagy, és odavan érted, csak te éppen nem tudsz róla. De bízz magadban. Nem tetszhetsz mindenkinek, de így a jó, mindenkinek más jön be, szóval higgy magadban.
2021. aug. 28. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!