Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan létezik hogy már irni se mernek a fiuk egy szebb lánynak?
Nem tudom, engem pl instagramon annyian betalálnak hogy szja modelkecc? Szal az "értelmesebbje" akkor nagyon bátor. Meg a 40 éves bácsi aki a börtönről dumált, meg hogy dobta a barátnőjét mert 20 lett és az már öreg, neki 15-17 éves csajok kellenek.
Aztán vannak a Magyarországon tanuló albánok akik azzal nyitnak hogy szeretnek és feleségül akarnak venni. A 30 éves kis dagi közmunkás aki hála istennek itt lakik tőlem 10 percre és látásból szerelmes belém, és ha összejövünk akkor szakít a barátnőjével is... Ők bátrak, ők mernek kezdeményezni :D egyébként nekem szoktak írni, néha még normálisak is :D szóval szerintem akad bőven aki csak így ráír egy lányra.
Nekem nem akadály, de ha elsöre nem érdeklödö akkor tovább nem fárasztom mert esetleg azt gondolja , hogy huzz már a f..szba, és akkor nem sok értelme tovább írogatni.
Mellesleg a legtöbb szebb lány nagyon hülye és unalmas.
#1 "a plázacica kinézet már előítélettel társul"
Annyira bírom az ilyen pasikat, de komolyan:D mindenkit egy kalap alá vesznek. Pont ezért kaptam már én is derült égből pofont,pedig nem is ismernek.
És már nem azért, de ki is az előítéletes? Most te nem ugyanazt csinálod?
Én ronda vagyok nagyon, egyszerűen a szép nők az egy másik, számomra elérhetetlen szint.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!