Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy újra tetszedjen?
Megismertem kb 1 hete egy csajt ,eddig csak online beszéltünk de tegnap végre taliztunk/randiztunk is ,volt kézfogás,pusszi,ölelés,összebujás ,nagyon jól éreztük magunkat mindketten ,láttam rajta és kérdeztem is tőle.
Tegnap a tali után elég későn de vissza irt és egy keveset irogatunk is.
Most másnap van és valahogy nem érzek semmit ,a lány irányt semmilyen vonzalmat meg semmit.
Tegnap nagyon tetszett élőben...egyetlen dolog volt ami igy megviselt az pedig hogy nagyon későre irt a tali után.
Mi lehet a baj?
18f
Lehet élőben nem tetszett annyira a lány, vagy azt érzed hogy ő mégsincs annyira benne és megváltozott, elhúzta magát. Hülyeség azon rugózni mikor ír, előtte pár órával találkoztatok...az a gond ha a beszélgetések már nem olyanok, mint voltak.
1 hét az elég kevés idő, nem ismeritek egymást. Adj időt magatoknak, kicsit vonuljatok el gondolkozni a találkozón. Ha úgy érzed ebben nincs több, akkor megmondod neki és lezárod, majd továbblépsz.
tetsszen
nincs ilyen szó, hogy tetszedjen.
Tudod, ezzel a következő a helyzet.
Az ember vágyik egy kapcsolatra. Ha sokáig nem jön össze, akkor kezd belenyugodni.
Aztán egyszercsak megtörténikca csoda, és akkor meg negíjedünk kicsit.
Vajon hogy lesz ezután? Elköteleződtem? Vége a fene nagy szabadságnak? Alkalmazkodnom kell valakihez?
Ettől az ember megijed kicsit.
Találkozgassatok, töltsetek el időt egymással, és majd kifog alakúlni szépen. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!