Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszedjek egy lánynak?
Plusz tanulj meg írni.
De ez a lányon is múlik, tehát hiába vagy a világ legtökéletesebb embere, ha nem vonzódik hozzád, nincs meg a kémia.
Külsőre legyél ápolt. Senkinek nem imponál a fekete köröm és az ujjnyi vastagságú piszok. Ez tiszta sor.
Amúgy meg kedveskedj, bókolj és legyél figyelmes. Aztán persze vannak még egyéb apróságok, de azokkal Dunát lehetne rekeszteni, talán azok a legfontosabbak, amiket leírtam. Legalábbis nekem eddig mindig sikeres volt, ha így ismerkedtem. Sok sikert!
Nem, ez ismert szó, csak tájszólás. Magyarul: "tetsszek".
Na, az ilyenekkel vigyázz. Nem minden lánynak tetszik, ha egyből látszik rajtad a vidéki nevelés.
És amit senki sem említett, tudjál bármiről beszélgetni, a mondanivalódat választékosan, érthetően mond. És ne légy unalmas, ne
várd azt, hogy Ö szórakoztasson. Ezekről sokat lehetne beszélgetni,
gondolom, ebben jártas vagy. Sok sikert.
1es 2es 3as 4es 5os 6os...nem váltak be...
7es...baszki ez bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!