Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Vélemény a teltebb ázsiai...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény a teltebb ázsiai lányokról?

Figyelt kérdés
A koreai, japán, kínai lányok sokaknak tetszenek. Akkor is, ha nem olyan vékonyak, mint a többség?

2022. ápr. 10. 12:18
A kérdező szavazást indított:
Nem vonzóak az ázsiai lányok
Csak a vékony ázsiaiakat találom vonzónak
Nem baj, ha túlsúlyos (5-10 kg)
Előny, ha túlsúlyos
Nem baj, ha elhízott (20-40 kg)
Előny, ha elhízott
44 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Én a telt nőket szeretem mindenféle színben, nemzetiségben és etnikumban. Szerintem aranyosak a duci ázsiai lányok.

30/F

2022. ápr. 10. 12:26
 2/7 anonim válasza:
85%
A sovány távol-keleti lányokon nincs nagyon mit fogni (mell, csípő). Ettől még járnék ilyen származású lánnyal, de akkor nem a testalkata miatt, hanem annak ellenére. Inkább legyen kövér és nagymellű, mint sovány és deszka.
2022. ápr. 10. 12:43
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Én csak akkor szeretem a kis túlsúlyt, ha hozzá szép nagy mellük is van.
2022. ápr. 10. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Őszintén szólva nekem egyik tulajdonság sem vonzó. Se az, hogy ázsiai, se az, hogy telt.:/
2022. ápr. 10. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Nekem nagyon teteszenek az ázsiai lányok, az se baj ha egy picit dundi.

26/F

2022. ápr. 10. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
Kedvencem Hana Haruna filmjei van egy ahol 3 növér szeretgeti kulön és közösen a szuz öccsuket. Ill ugyanezzel a sráccal van egy nagynéni unokaöccs fantázia ami szintén nyerö
2022. ápr. 11. 06:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
inkább ha végkony de ha kicsit nehzebb és karcsú még az is tetszik :D
2022. ápr. 11. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!