Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény a teltebb ázsiai lányokról?
Figyelt kérdés
A koreai, japán, kínai lányok sokaknak tetszenek. Akkor is, ha nem olyan vékonyak, mint a többség?2022. ápr. 10. 12:18
A kérdező szavazást indított:
Nem vonzóak az ázsiai lányok
Csak a vékony ázsiaiakat találom vonzónak
Nem baj, ha túlsúlyos (5-10 kg)
Előny, ha túlsúlyos
Nem baj, ha elhízott (20-40 kg)
Előny, ha elhízott
44 szavazat
1/7 anonim válasza:
Én a telt nőket szeretem mindenféle színben, nemzetiségben és etnikumban. Szerintem aranyosak a duci ázsiai lányok.
30/F
2/7 anonim válasza:
A sovány távol-keleti lányokon nincs nagyon mit fogni (mell, csípő). Ettől még járnék ilyen származású lánnyal, de akkor nem a testalkata miatt, hanem annak ellenére. Inkább legyen kövér és nagymellű, mint sovány és deszka.
3/7 anonim válasza:
Én csak akkor szeretem a kis túlsúlyt, ha hozzá szép nagy mellük is van.
4/7 anonim válasza:
Őszintén szólva nekem egyik tulajdonság sem vonzó. Se az, hogy ázsiai, se az, hogy telt.:/
5/7 anonim válasza:
Nekem nagyon teteszenek az ázsiai lányok, az se baj ha egy picit dundi.
26/F
6/7 anonim válasza:
Kedvencem Hana Haruna filmjei van egy ahol 3 növér szeretgeti kulön és közösen a szuz öccsuket. Ill ugyanezzel a sráccal van egy nagynéni unokaöccs fantázia ami szintén nyerö
7/7 anonim válasza:
inkább ha végkony de ha kicsit nehzebb és karcsú még az is tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!