Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátnőm várna a szexxel a házasságig?

Figyelt kérdés
Igazából nemrégóta ismerem, instan írtam rá, és ott kezdtünk beszélgetni. Itt lakik a városba, szval a távolság nem volt akadály. Azt tudtam, hogy visszahúzódó valamennyire, meg a profilja is visszafogott, de azt nem mondta sose, hogy várna a házasságig. Atverve érzem magam, mert szerintem alap dolog hogy egy kapcsolatban van szex, nem tudnék x évig várni vele, de megmondani se akarom ezt neki mert szeretem
2022. ápr. 9. 18:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
32%
Ha análba engedné, akkor én összejönnék ilyen lánnyal.
2022. ápr. 9. 20:49
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze, ennyi a történet. Ahogy ő se akar ebből engedni, szerintem neked sem kéne rá pocsékolnod az időd. Hacsaknem elveszed feleségül amint lehetséges, jókat sz.xeltek, majd szétmentek miután elmúlt a szerelem. Eleve a hitgyülisek rendszerint "házon belül" ismerkednek, mert teljességgel tartják magukat bizonyos dolgokhoz, nehezen találnak hozzájuk passzoló társat. Ha mégis, ahogy korábban írta valaki, sok nézeteltérést okozhat a vallás a későbbiekben. Szereted, oké, de ez nem kompromisszumképes dolog szerintem. Később csak a balhé lenne belőle.
2022. ápr. 9. 21:10
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el azonnal
2022. ápr. 9. 21:25
 24/32 anonim ***** válasza:
76%

Hát ezt neked kell tudni, hogy kibírnád e. A lányt semmiképpen ne akard lebeszélni erről, mert komoly sebeket tudsz ezzel okozni, tapasztalatból mondom, mert én is várni akarok.

Viszont abból, hogy ostobaságnak nevezed az elveit nekem az jön le, hogy jobb lenne mindkettőtöknek, ha külön folytatnátok. Neki, mert találhatna egy olyan fiút, aki nem így beszél róla, neked pedig mert nem kéne emiatt szenvedned a kapcsolatban... szóval ez igazából rajtad áll, csak ne akarj semmit ráerőltetni.

17/l (katolikus, mielőtt bárki jönne azzal, h micsoda egy szektás vagyok :D)

2022. ápr. 10. 00:16
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt hasonló. Beszéltem a lánnyal, és megmondtam neki, hogy vagy én maradok, vagy a vallása. Szakítottunk. Az az érdekes az egészben, hogy neki fájt jobban a szakítás, próbálta visszakönyörögni magát, de a vallásához mégis ragaszkodott...
2022. ápr. 10. 19:25
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
ha ez neked nem elfogadható, jobb, ha másik csajt keresel
2022. ápr. 11. 16:29
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyenek, nekem volt olyan ismerősöm ő ilyen khrisnás volt és ő sem akart házasságig lefeküdni senkivel. Nincs ezzel gond ő ilyen, nem illesz hozzá, keress olyat aki hozzád illik, ilyen egyszerű.
2022. ápr. 19. 13:37
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak az összes kamu kérdésről leírnák a végén hogy kamu xd
2022. ápr. 23. 15:26
 29/32 A kérdező kommentje:
Van olyan kategória, mely nagyrészt kamu kérdésekkel van tele 😂
2022. ápr. 23. 16:24
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

A: megtartod, no sex egy ideig

B: kidobod, problem partially solved

C: megtartod, és prostizol mellette (ha anyagilag megteheted

D: mielőbb elveszed feleségül

2022. máj. 5. 00:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!