Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm várna a szexxel a házasságig?
Figyelt kérdés
Igazából nemrégóta ismerem, instan írtam rá, és ott kezdtünk beszélgetni. Itt lakik a városba, szval a távolság nem volt akadály. Azt tudtam, hogy visszahúzódó valamennyire, meg a profilja is visszafogott, de azt nem mondta sose, hogy várna a házasságig. Atverve érzem magam, mert szerintem alap dolog hogy egy kapcsolatban van szex, nem tudnék x évig várni vele, de megmondani se akarom ezt neki mert szeretem
Vagy vele maradsz és nincs szex vagy pedig szakítasz.
Abban bízni, hogy meggondolja magát, hát kérdéses. Bár az már a te időd, mert ugye az is lehet hogy nem fogja meggondolni magát.
2022. ápr. 9. 19:32
14/32 anonim válasza:
Engem eleve taszítanak ezek a túlbuzgó hívő minden vallási szabályt betartó emberek.
De a történeted sem kerek elkezdtetek instán beszélni aztán hogyan tovább?
Mióta vagytok együtt?
Mennyi időt töltötök együtt?
Ha nem vagy mélyen vallásos az a való életben együttélésnél okozhat nézeteltéréseket. Szóval lehet nem is illetek össze. Valószínűleg majd rád akarja erőltetni a saját vallási szokásait templomba járást stb. Ami lehet majd neked nem fog tetszeni. Ez a szex dolog csak a kezdet.
Nekem nem érné ennyi huzavonát egy barátnő.
2022. ápr. 9. 19:37
15/32 anonim válasza:
Hitgyulis? Menekulj. Most.
2022. ápr. 9. 19:38
16/32 qkker1 válasza:
Menekülj, a hitgyülinél csak a jt-k rosszabbak!
2022. ápr. 9. 20:23
17/32 anonim válasza:
Először azt akartam irni becsüld meg. Aztán átgondoltam. Aztán olvastam a 3-as hozzászólásodat. Ezek után a helyedben menekülőre fognám. Ha egy fiatal nő nem akar rád ugrani 8 évig, 2920 este egyikén se, az inkább beteges. 15 és 16 mellett szavazok.
2022. ápr. 9. 20:31
18/32 anonim válasza:
Ha valaki nem akar házasság előtt szexelni, ott súlyos problémák lehetnek fejlődéslélektani szinten. Lehet, hogy volt valamilyen traumája vagy a szülei voltak valamilyen szempontból gázosak. Én nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba, hacsak nem a terapeutája akarsz lenni.
2022. ápr. 9. 20:46
19/32 anonim válasza:
Előző vagyok. Most olvastam vissza, hogy hitgyülis a családja. Én azt javaslom kerüld el jó messzire. Elborult társaság. Ők azok, akik a jógát démoni dolognak tartják meg ilyenek. Mondjuk ha te nem vagy mélyen vallásos, akkor a családja úgyis utálni fog és elzárják tőled a lányt. Az ilyen emberek a középkorban élnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!