Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért riadok meg? Miért van ez?
Sziasztok!
Miért van az szerintetek, hogy úgy érzem, készen állok egy kapcsolatra, de mikor jönnek az udvarlók akkor egyszerűen megfutamodok és hirtelen elbizonytalanodom, hogy biztos szeretném-e ezt, biztos jó-e ez így? Félek a csalódástól, és ,hogy pofára esek.
Eddig akiknek tetszettem,nem tetszettek nekem. De most van egy fiú akivel beszélek, és nagyon kedves aranyos, el is hívott találkozni, mégis félek egy kicsit, hogy ez így nem lesz jó, és elbizonytalanodom.
Már voltam hosszú kapcsolatban ami több mint, 2,5 évig tartott, aminek már lassan fél éve,hogy véget ért, és ebben a kapcsolatban ért sok jó dolog de rossz több. Félek, hogy újra megtörténnek ezek, vagy, hogy nem lesz olyan jó egy új kapcsolatban mint az előzőben.
Néha fura ez a fiú akivel jelenleg beszélek,de aranyos és kedves, ezért fogalmam sincs mit kéne tennem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Teljesen normális, mindenkibe van egy bizonyos szintű félelem az új dolgoktól.
Szerintem ne aggódj, menj el a találkozóra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!