Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Vajon hogy érti azt, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hogy érti azt, hogy legyek dominánsabb?

Figyelt kérdés

Vajon mire érthette ezt, mikor kimondta?

17F

2022. márc. 19. 12:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%

Konkrét tanácsok a 4-5-6-9 válaszokban a leghasznosabbak.

Összefoglalóan, a nők/lányok számára a dominancia MINDIG a döntés képességét jelenti. Mindenben határozottnak kell lenned, a legbanálisabb kérdésekben is, a lányok azt szeretik. Még ha nem tudod a választ, akkor is DÖNTS.

Ilyen pl az a kérdés, hogy "Melyik ruhát vegyem fel a mai estére?" A következők mind ROSSZ VÁLASZOK: "nekem mindegy", vagy "nem tudom", vagy "mindkettőben csinos vagy".

Ha random módon azonnal, habozás nélkül ráböksz az egyik ruhára, és azt mondod, hogy "ebben vagy a legcsinosabb", EZ A HELYES VÁLASZ.

2022. márc. 21. 17:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kiegészítve: a férfiasság tehát a döntés képességének a kérdése, de vigyázni kell, mert említettem, hogy akkor is elvárják a döntést, hogyha nem tudod a választ.

Ezzel nyilván együtt jár, hogy néha rosszul döntesz. Ilyenkor a dominancia és a férfiasság meg azt jelenti, hogy VÁLLALOD A DÖNTÉSED KÖVETKEZMÉNYÉT, és nem sunyítasz meg kened másra, hanem férfiasan bevallod, hogy bocs, elb*sztam, és még esetleg elnézést is kérsz tőle, vagy akit érint.

Ez már nyilván hosszabb távú kapcsolatban érvényes, de minden férfi-nő kapcsolatban fontos, pl. házasságban is fontos, hogy meglegyen ez a dominancia, mert az asszony csak így fog rád felnézni. De neked 17 évesen ez még a jövő zenéje, csak egy jó tanács a jövőre... :D

#11 voltam

2022. márc. 21. 17:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Legyél határozottabb, magabiztosabb. Ha valamit meg akarsz tenni, ne félj megtenni.
2022. márc. 22. 13:56
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Sűrűbben verd ki a g@cit rá!
2022. márc. 22. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!