Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hogy érti azt, hogy legyek dominánsabb?
Vajon mire érthette ezt, mikor kimondta?
17F
Konkrét tanácsok a 4-5-6-9 válaszokban a leghasznosabbak.
Összefoglalóan, a nők/lányok számára a dominancia MINDIG a döntés képességét jelenti. Mindenben határozottnak kell lenned, a legbanálisabb kérdésekben is, a lányok azt szeretik. Még ha nem tudod a választ, akkor is DÖNTS.
Ilyen pl az a kérdés, hogy "Melyik ruhát vegyem fel a mai estére?" A következők mind ROSSZ VÁLASZOK: "nekem mindegy", vagy "nem tudom", vagy "mindkettőben csinos vagy".
Ha random módon azonnal, habozás nélkül ráböksz az egyik ruhára, és azt mondod, hogy "ebben vagy a legcsinosabb", EZ A HELYES VÁLASZ.
Kiegészítve: a férfiasság tehát a döntés képességének a kérdése, de vigyázni kell, mert említettem, hogy akkor is elvárják a döntést, hogyha nem tudod a választ.
Ezzel nyilván együtt jár, hogy néha rosszul döntesz. Ilyenkor a dominancia és a férfiasság meg azt jelenti, hogy VÁLLALOD A DÖNTÉSED KÖVETKEZMÉNYÉT, és nem sunyítasz meg kened másra, hanem férfiasan bevallod, hogy bocs, elb*sztam, és még esetleg elnézést is kérsz tőle, vagy akit érint.
Ez már nyilván hosszabb távú kapcsolatban érvényes, de minden férfi-nő kapcsolatban fontos, pl. házasságban is fontos, hogy meglegyen ez a dominancia, mert az asszony csak így fog rád felnézni. De neked 17 évesen ez még a jövő zenéje, csak egy jó tanács a jövőre... :D
#11 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!