Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ezt ki lehet még javítani?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ki lehet még javítani?

Figyelt kérdés
Eddig beszélgettem egy sráccal, nekem tökre tetszett, csomót beszéltünk, azt hittem van közöttünk valami (legalábbis reméltem). De elkezdett dumálni más lányokról egy csomót, többször is előhozta ugyanazt a két-három lányt és nagyon féltékeny lettem, ezért én is elkezdtem más srácokról beszélni (visszagondolva elég egyértelműen). Azóta teljes rádiócsend van a részéről, én pedig iszonyatosan gáznak érzem magam. Ha kicsit hagyom főni a dolgot a levében, még visszajöhet?
2022. márc. 16. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Egy férfinak sokkal kellemetlenebb amúgy ezt hallgatni...de amúgy ha neked megéri tovább kell csak lépnetek, ez a féltékenyé tevés nagyon nem jó meg kell beszélni.
2022. márc. 16. 19:28
 2/5 NTBS ***** válasza:
55%
Ki lehet. Beszélgessetek el őszintén.
2022. márc. 16. 19:44
 3/5 A kérdező kommentje:

1-es, miért rosszabb egy férfinak?

Egyébként meg nem azért lettem féltékeny, mert csak simán női neveket sorolt fel (annyira nem vagyok bizalmatlan), hanem mert arról beszélt hogy tetszenek neki más lányok, be akar náluk próbálkozni stb.

2022. márc. 16. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak barátként érdekled, vagy valamiért féltékennyé akart tenni, ami gyerekes. A kérdésedre a válaszom, h beszéljetek, h ki mit és miért mondott.. Ha ez nem sikerül, akkor gyerek még a srác és hagyjad.
2022. márc. 16. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is próbáljátok megbeszélni. Egy őszinte kibeszélés megalapozhat egy jó kapcsolatot.
2022. márc. 17. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!