Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tanácsoltok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egy fiúval holnap találkozok. Nem ismerjük egymást, csak facen beszélünk már egy ideje. Szimpik vagyunk egymásnak, bejön a másik stb és vannak komoly szándékaink.

De félek amúgy a talitól, vagyis nagyon izgulok. Vagy féléve taliztam utoljára és holnap fogok újra. Nagyon jól néz ki a fiú nagyon helyes tényleg. Tipikus jóképű stílusos népszerű fiú. Hasonló hozzám (ha lehet ilyet mondani) csak én ugye lány vagyok. Nincs nagyon bajom magammal, de akkor is félek hogy nem fogok neki tetszeni élőben. Tudom hogy rendes normális fiú nem az a beképzelt bunkó nem hagyna ott, de félek mi van ha meglát és nem jövök be neki. Nem kell túlgondolni persze, de ezt nem tudom elnyomni magamban.

Amúgy ez normális is szerintem mindenki így van ezzel az első talinál.

De valami pár konkrét tippet kérlek adjatok, megköszönném. Öltözködésre, sminkre, megjelenésre, viselkedésre vagy bármi ami eszetekbe jut és fontos lehet, csak ne általános alap sablonos dolgot mondjatok

18/L

2022. márc. 5. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Én nem értem ha olyan népszerűek vagytok miért fostok egy sima randitól?...soha nem agyaltam túl ezeket a dolgokat oda kell menni úgy ahogy tetszel magadnak vagy ahogy gondolod hogy tetszel neki, aztán csak elkezdtek beszélgetni valamiről...meghív gondolom valamire aztán adódik magától minden.
2022. márc. 5. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb tanács, amit adhatok, az az, hogy add önmagad. Azzal tényleg nem lőhetsz mellé. Ha a fiúnak nem kellesz úgy, ahogy vagy, akkor nem érdemes azon törnöd magad, hogy a kedvére járj. Menj valami olyan ruhában, ami kényelmes de szerinted jól áll neked. Hidd el, ha tetszel neki és komolyak a szándékai akkor nem a kinézeted fogja érdekelni őt. Nyilván az is, de nem ez lesz az elsődleges dolog.
2022. márc. 5. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek konkrét tippek, mindenki más. Legyél értelmes, kérdezz te is, ne csak elvárd hogy mindent alád tegyen a másik és szórakoztasson. Vegyél aktívan részt a beszélgetésben, érezze hogy kíváncsi vagy rá. Fűzz értelmes dolgokat ahhoz amiket mond, ne "aha", "az jó", "haha" legyen a reakció.

Bizonyos szintig engedd el magad, próbáljátok jól érezni magatokat. Viccelődj, nézz sokat a szemébe, stb.; persze ha tetszik.

Attól hogy az fb-n "helyesnek" tűnik, még a való élet más. Máshogy fog viselkedni ő is mint írásban, lejönnek a gesztusai, stílusa. Lehet pont neked nem fog bejönni és te dobod őt.

2022. márc. 5. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!