Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Milyen lány az, aki már az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lány az, aki már az első randin dugni akar?

Figyelt kérdés
Elítélitek az ilyet?

2022. febr. 26. 15:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%

bárcsak a szekszuális forradalom előtt születtem volna, akkor lenne nőm

[link]

2022. febr. 27. 01:43
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
egyébként 2022 van de ne zavarjon
2022. febr. 27. 01:43
 13/22 anonim ***** válasza:
97%
Én csak egy évvel vagyok lemaradva, a többi kommentelő meg vagy ötvennel. Nem érzek zavart. :D
2022. febr. 27. 01:49
 14/22 anonim ***** válasza:
76%
pedig jó lett volna 50 évvel ezelőtt élni
2022. febr. 27. 01:53
 15/22 anonim ***** válasza:
92%

Én ilyen vagyok.

Legtöbb esetben már a randi előtt is volt szó a szexről, így nem ér senkit meglepetés. Beszélgetünk arról, hogy ki mit szeret, hogyan védekezünk.

Aztán az első randin ha szimpatikusak vagyunk élőben is egymásnak némi előismerettel már szexelünk is. Ha vonzódunk egymáshoz miért ne? :D

Nekem fontos a jó szex, ciki lenne ha 1-2 hónap múlva derülne ki hogy nem illünk össze. De ahogy észre vettem ilyen formába a pasik nem bánják.

Nem vagyok sem laza erkölcsű, sem könnyen kapható.

2022. febr. 27. 07:46
 16/22 anonim ***** válasza:
81%
Azért huzamosabb ideig húzni az ember agyát nem illendő. Kell a szex és ha nem is egy hét után, de azért 2 hónap alatt alakuljon már ki valami konkrét, nem?
2022. febr. 27. 09:34
 17/22 anonim ***** válasza:
86%

Nekem volt kb. 2 olyan évem egyetem után, amikor egy hatalmas csalódás után szinte mindenkivel lefeküdtem, akivel szemben nem volt higiéniai problémám, és aki akart engem.

Sem megalázottnak, sem kihasználtnak nem éreztem magam!

Viszont elképesztő tapasztalatot szereztem a szex terén, akár diplomás qrva is lehetnék. Nem szégyellem, és egyáltalán nem bántam meg!

De mára már egy megállapodott, nagyon boldog és kiegyensúlyozott feleség vagyok. A férjem mindenről tud; anno ő is azonnal megkapott.:)

2022. febr. 27. 09:51
 18/22 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nagyon rosszul esne, ha az első randin derülne ki, hogy az általam szimpinek titulált lány valójában ilyen... Másfelől viszont inkább előbb derüljön ki, mint később.
2022. febr. 27. 10:06
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

adamcsaka - ne haragudj, nincs szükségem külső kapcsolatra, így chatelni sem fogok senkivel! Bocsika!

17-es voltam

2022. febr. 27. 13:59
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi hónapokon keresztül leveleztünk majd beszélgettünk telefonon a szexről. Így aztán amikor először találkoztunk személyesen, mindketten akartuk a szexet.

Évekkel ezelött történt, azóta is együtt vagyunk!

2022. febr. 27. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!