Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez "AZ" amire gondolok ?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez "AZ" amire gondolok ? Randira hívtak ?

Figyelt kérdés

👩 Egy lánnyal elkezdtem beszélgetni :

▪️ Szépirodalom/ történelem/ kultúra/ könyv klubozás/ MÚZEUM ! meg stb.

▪️ Olyan téma amitől másoknak felfut a hátukon a szőr:)(de nekünk meg van a közös téma)

▪️ Viszont mikor felhoztam a múzeumos témát,és taglaltam hogy milyen előnyös tulajdonságai vannak!

🔞 ELKEZDI kiegészíteni ezzel :

" Nem tagadom, egy múzeum valóban többet ér, hiszen a ott vizuális ingerek is érik az embert.

Még egy ok múzeum mellett muhahahaha 👇👇

[link]

(múzeumos randik>>>>bármi más) "

2022. febr. 17. 04:46
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
#19 Hááát... Nem akarlak elkeseríteni, de ez így nem fog menni.:(
2022. febr. 23. 07:02
 22/36 anonim ***** válasza:
93%
#14 vagyok. Ezzel a múzsa dologgal rontottad el a dolgot. Miért nem volt elég elhívni egy múzeumba vagy bárhová? Nem értem mit vársz ettől, hogy megtorpantál és rá hárítottad a dolgot? Nem fogja azt mondani, hogy "leszek a múzsád, édesem, holnap randizzunk". Én a helyében ezek után nem nagyon akarnék tőled semmit.
2022. febr. 23. 08:01
 23/36 anonim ***** válasza:
91%
Ez valoban luzerseg volt. Kínos. Pedig itt sok valaszolo leirta nagyon egyszeruen mit kellene tenned, de a te tini agyad nem kepes befogadni a tanácsot. Azert sok sikert, hátha kattant a csaj, es vagy olyan jóképű hogy a cringeroham után magához térve tovabbra is nyitott a folytatasra.
2022. febr. 23. 09:10
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

cringeroham :-D

ja, a kérdező viccesen adja elő, de igazából be van tojva! (Én még jobban be voltam annak idején) Szedd össze magad, a párkapcsolatosdi elengedhetetlen része az a kockáztatás, hogy a férfi felvállaltan odalép a nőhöz és elhívja valahová. Ez ad értéket és súlyt ennek a "játéknak", ettől lesz igazi és szenvedélyes és nem hebrencskedés. De nem baj, ha most még nem megy, lehet, hogy ez így elkanyarodik valami nem párkapcsolat irányába, akkor is tanultok belőle sokat, aztán majd a következő jobban sikerül.

49f

2022. febr. 23. 09:32
 25/36 anonim ***** válasza:

"Én a helyében ezek után nem nagyon akarnék tőled semmit."

Én se... Megvárnám, míg felnő. :)

2022. febr. 23. 14:40
 26/36 anonim ***** válasza:
53%

"de a te tini agyad nem kepes befogadni a tanácsot"

Jól van már, minden tini ilyen, nem gázabb ő se, mint a többi.

2022. febr. 23. 14:42
 27/36 A kérdező kommentje:

- Ma reggel ezt válaszolta (másról is írt):

"🐸Lehetek a múzsád 🐙🐙"

- Ma este folytatva a félbehagyott levelét (mivel két részben írta meg a levelet):

"📌Mai 10.000 ft-os kérdés:voltál az új szépművészetis kiállításon? Arra járok reggelente és tetszik a plakát, szóval véleményeket gyűlytök érdemes e elmenni. (vagy valakit aki eljön velem... Khm vagy nem 😂👍) "

- Igen fura hogy a gyűjtök ("LY")-el írja, de én meg kezdek bepánikolni,

2022. febr. 23. 21:41
 28/36 anonim ***** válasza:
Ez tipikusan "ha a hegy nem megy Mohamedhez..." dolog a lánytól. Remélem azért a randin valamivel tökösebb, kezdeményezőbb leszel és sokkal spontánabb. Nyugi, ezek szerint bejössz neki. Sok sikert.
2022. febr. 23. 21:50
 29/36 anonim ***** válasza:
61%

Akkor diktálom: " Kedves Klotild! Jó, szombaton nézzük meg a Szépművészetit, úgy is kíváncsi vagyok arra a felújított teremre is, ami korábban nem volt látható! Délelőtt 11-kor megfelel, ha a múzeum előtt találkozunk? Barna hajam van és sötétkék kabát lesz rajtam!" - Az utolsó poén akar lenni, ha már találkoztatok, ezt elhagyhatod. Amúgy copy- paste - Send, most azonnal, ne merészelj tökölni, de közben nyugodtan pánikolhatsz is.

A Múzeum után menjetek el a Zene házába, ott egyetek egy sütit.

49f

2022. febr. 24. 09:11
 30/36 anonim ***** válasza:
81%
s nem baj, ha zavarban leszel, nem baj, ha ezt látja rajtad, ez neki bók.
2022. febr. 24. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!