Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez "AZ" amire gondolok ?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez "AZ" amire gondolok ? Randira hívtak ?

Figyelt kérdés

👩 Egy lánnyal elkezdtem beszélgetni :

▪️ Szépirodalom/ történelem/ kultúra/ könyv klubozás/ MÚZEUM ! meg stb.

▪️ Olyan téma amitől másoknak felfut a hátukon a szőr:)(de nekünk meg van a közös téma)

▪️ Viszont mikor felhoztam a múzeumos témát,és taglaltam hogy milyen előnyös tulajdonságai vannak!

🔞 ELKEZDI kiegészíteni ezzel :

" Nem tagadom, egy múzeum valóban többet ér, hiszen a ott vizuális ingerek is érik az embert.

Még egy ok múzeum mellett muhahahaha 👇👇

[link]

(múzeumos randik>>>>bármi más) "

2022. febr. 17. 04:46
A kérdező szavazást indított:
Túl gondolod -.-)'
Hogy sikerült eddig életben maradnod ?
Igen, ilyen az amikor utalást tesznek arra, hogy: HÍVJ EL !
A francot tökölsz még, elhívtad már ? O_o)'
Egy ezresbe hogy úgy se lesz belőle semmi. Tegyél le róla.
68 szavazat
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Amennyiben a leányzó komolyan is gondolja szavait, akkor érdemes lehet elhívni egy kiállításra.

Kideríthetnéd, hogy melyik művészeti ágak vagy témák érdeklik őt leginkább, és keress egy azokkal összeegyeztethető (azaz számára valóban érdekes) kiállítást.

Hozzátenném, hogy első randinak egy ártatlan kávéházi környezet sokszor megfelelőbb az ismerkedésre.

2022. febr. 17. 06:13
 2/36 anonim ***** válasza:
76%
Ezt konkrétan nem jelent semmit.
2022. febr. 17. 07:43
 3/36 anonim ***** válasza:
23%
*Ez
2022. febr. 17. 07:43
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejön a csaj akkor miért ne hívnád el randizni. De azért azt tudd, hogy azért mert ezt küldte nem biztos, hogy az első randin már benyúlhatsz a bugyijába. Szóval ésszel, haver.
2022. febr. 17. 08:00
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez max annyi, hogy ha nem lennel toketlen, ebben a pillanatban el kellett volna hivnod egy randira.
2022. febr. 17. 09:15
 6/36 anonim ***** válasza:
96%
Nem, nem hívtak randira.
2022. febr. 17. 11:25
 7/36 anonim ***** válasza:
92%
Tele ment a szemem smileyyel
2022. febr. 17. 11:37
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
sztem nem jelent semmit de en azt mondom hivd el randira mi baj lehet :)))))
2022. febr. 17. 15:46
 9/36 anonim ***** válasza:
85%
Hogy egyesek mennyire bátortalanok...! Hívd el a találkára. A képek nem sokat jelentenek, legfeljebb arra kíváncsi, hogy megijedsz-e tőlük. Személyesen sok minden kiderül, de csak több randi után.
2022. febr. 17. 16:42
 10/36 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, mit bírtál belelátni ebbe a mondatba, hogy

"Nem tagadom, egy múzeum valóban többet ér, hiszen a ott vizuális ingerek is érik az embert.",

hiszen simán lehet, hogy semmi többet se akart mondani vele, mint amennyit a mondat jelent, de a lényeg az, hogy szívesen töltitek együtt az időtöket, vannak közös témáitok, úgyhogy hajrá, csak így tovább, ismerkedjetek, beszélgessetek sokat, akár múzeumban, akár máshol.

2022. febr. 17. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!