Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez "AZ" amire gondolok ? Randira hívtak ?
👩 Egy lánnyal elkezdtem beszélgetni :
▪️ Szépirodalom/ történelem/ kultúra/ könyv klubozás/ MÚZEUM ! meg stb.
▪️ Olyan téma amitől másoknak felfut a hátukon a szőr:)(de nekünk meg van a közös téma)
▪️ Viszont mikor felhoztam a múzeumos témát,és taglaltam hogy milyen előnyös tulajdonságai vannak!
🔞 ELKEZDI kiegészíteni ezzel :
" Nem tagadom, egy múzeum valóban többet ér, hiszen a ott vizuális ingerek is érik az embert.
Még egy ok múzeum mellett muhahahaha 👇👇
(múzeumos randik>>>>bármi más) "
Szia!
Amennyiben a leányzó komolyan is gondolja szavait, akkor érdemes lehet elhívni egy kiállításra.
Kideríthetnéd, hogy melyik művészeti ágak vagy témák érdeklik őt leginkább, és keress egy azokkal összeegyeztethető (azaz számára valóban érdekes) kiállítást.
Hozzátenném, hogy első randinak egy ártatlan kávéházi környezet sokszor megfelelőbb az ismerkedésre.
Nem tudom, mit bírtál belelátni ebbe a mondatba, hogy
"Nem tagadom, egy múzeum valóban többet ér, hiszen a ott vizuális ingerek is érik az embert.",
hiszen simán lehet, hogy semmi többet se akart mondani vele, mint amennyit a mondat jelent, de a lényeg az, hogy szívesen töltitek együtt az időtöket, vannak közös témáitok, úgyhogy hajrá, csak így tovább, ismerkedjetek, beszélgessetek sokat, akár múzeumban, akár máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!