Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez valami női trükk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami női trükk?

Figyelt kérdés

Ha a lány nem ír magától,csak az kell hogy én írjak valamit utána ő is ír.

Megbeszéltük hogy találkozót meg már volt is randi de magától soha nem ír

2022. febr. 5. 20:03
 1/8 anonim válasza:
74%
Én lány vagyok, és én csak akkor írok valakinek először ha beszélgetni szeretnék. Tehát lehet hogy ha nem írnál neki nem is beszélnének, de az is lehet, hogy egy idő után rájön hogy szeret veled beszélgetni és írni fog. De nem tudom pontosan, mert minden lány más. Én azt mondanám hogy írj neki ha még szeretnél vele beszélni és ne érdekeljen annyira hogy nem ír először. Talán majd később. Remélem sokáig együtt lesztek!! És bocsi ha hülyeségeket irogattam
2022. febr. 5. 20:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi

Nehezebb mint gondolnád

Nincs teljes értékűen közös nyelv😀

2022. febr. 5. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

türelem, figyelem - megismeritek lassan egymást

tanulmánykönyv is van: A nők megértése

[link]

2022. febr. 5. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Én nem írnék neki többet és várnám ,hogy írjon. Ha nem ír akkor nem vagyok számára elég fontos. “ ha leállsz azzal, hogy mindig te kezded a beszélgetéseket ,akkor rájössz ,hogy mennyi halott virágot öntöztél”
2022. febr. 5. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Én lány vagyok. Az, hogy magától nem ír lehet a természete is, az is lehet, hogy nem mer, mert fél, hogy nyomulásnak vennéd, esteleg az, hogy tényleg nem érzi azt, hogy beszélni szeretne veled... :/ Az, hogy válaszol, jó, és tényleg lehet ilyen természetű.

Nekem most ezek jutottak eszembe lány fejjel.

2022. febr. 5. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nekem az jön le, hogy egyszerűen félénk.
2022. febr. 6. 07:54
 7/8 A kérdező kommentje:

6-os

Mikor megkérdeztem tőle ő is ezt mondta

Csak kiváncsi voltam mások véleményére is

2022. febr. 6. 07:55
 8/8 anonim válasza:
Ha folyamatosan te írsz elsőnek akkor engedd el.Valószínűleg nem érdekled.Próbáld ki hogy mondjuk 2 napig nemkeresed ha nem ír hogy mizu veled akkor 99%hogy nem akar semmit tőled
2022. júl. 28. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!