Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, van egy tervem, mi a véleményetek?
Szóval, a lány kilencedik osztályos, én tizedikes vagyok. Az a tervem, hogy bemegyek az osztályába nagyszünetben, leülök mellé, majd elkezdem: "Szia ne haragudj, kikérhetem a véleményed valamiről?" *remélem azt mondja hogy igen xd*
"Szóval, az van, hogy nagyon tetszik nekem egy lány, itt van nálam egy *kép* róla, szerinted van esélyem nála?"
A kép egy tükör lesz. Nem tudom mennyire jó ötlet. Szerintetek?
Annyit rólam, hogy 17 éves átlagos külsejű srác vagyok.
elég béna és ciki megközelítés, pláne nagy közönség elött
bemész egy idegen osztályba egyből mindenki téged fog figyelni mint idegen, plusz honnan veszed h egyedül lesz és épp nem beszélget egy tucat másik emberrel
ha képet mutatsz, legalább a csajról mutass képet saját magának. a telefoni tükrön nem fogja saját magát látni :D
(mondjuk én a csaj helyében ezen egy nagyot röhögnék)
Ha már itt kérded, te jó bulinak tartod ötleted.
Vedd számításba viszont azt, hogy ő valszeg nem annak fogja tartani. Ebben az estben viszont a lehetséges barátnő helyett teremtettél magadnak egy ellenséget, aki ha nem is tesz rosszat neked, de hozzád közel kerülni nem fog.
Én hagynám a tükrös dolgot és csak simán azt mondanám, hogy szimpatikus nekem és megkérdezném, hogy lenne-e kedve egy randihoz, mert meg szeretném ismerni.
Nem kell lenyűgözni a lányokat. Az érzelmi önkifejezéssel sokkal többet elérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!