Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy lány, van egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, van egy tervem, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szóval, a lány kilencedik osztályos, én tizedikes vagyok. Az a tervem, hogy bemegyek az osztályába nagyszünetben, leülök mellé, majd elkezdem: "Szia ne haragudj, kikérhetem a véleményed valamiről?" *remélem azt mondja hogy igen xd*

"Szóval, az van, hogy nagyon tetszik nekem egy lány, itt van nálam egy *kép* róla, szerinted van esélyem nála?"

A kép egy tükör lesz. Nem tudom mennyire jó ötlet. Szerintetek?

Annyit rólam, hogy 17 éves átlagos külsejű srác vagyok.

2021. szept. 6. 00:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Kétesélyes a dolog. Vagy nagyot nyersz, vagy nagyot buksz. Nézd, ha nem érdekel, hogy esetleg leégsz, akkor nyugodtan csináld, ez a te döntésed. (Ha már nagyon ilyesmit akarsz csinálni, akkor inkább arról kérd ki a véleményét, hogy szerinte egy fiúnak hogy kéne elhívnia egy lányt randira, és a válaszát utána mondd vissza neki.)
2021. szept. 6. 16:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez így ne,hagyd ki a tükröt mert lehet neki nem fog tetszeni.Meg lehetne úgy csinálni hogy amikor pl kettesben tudtok lenni akkor mondd el neki.
2021. szept. 6. 16:33
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Hát ennél még az is jobb, ha leütöd és behúzod a wcbe.
2021. szept. 6. 16:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszokat, mindenkinek megy a hasznos válasz.
2021. szept. 6. 21:56
 15/16 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem cuki és ötletes. Sokkal jobb mint a cringe szia mizu. Ha bejön a srác akkor örülnék neki és tetszne, ha pedig nem, akkor lesz egy jó sztorim amit mesélhetek a barátnőimnek.
2021. szept. 6. 22:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a méltató szavakat.
2021. szept. 7. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!