Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 15-19 évesek szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-19 évesek szerintetek milyen egy jó randi?

Figyelt kérdés
Ez alatt gondolok helyszínre, témakra, hangulatra(mármint az alap hogy a hangulat jó legyen de hátha valaki bővebben is ki tudná fejteni) stb....

2022. jan. 31. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

1.) Felmentek a várba estefelé.

2.) Sétálok kicsit, megnézitek a látnivalókat, isztok egy forraltbort.

3.) Megnézitek a város fényeit a Halászbástyáról. Mivel hideg van összebújtok kicsit.

4.) Leballagtok az ösvényen a dunapartra kéz a kézben. A sötét kanyarban a bokroknál csókolóztok kicsit.

5.) Hazakíséred, fölinvitál még egy teára, mert átfagytatok.

6.) Ottragadsz nála, és keféltek mint a nyulak hajnalig.

7.) Másnap a konyhában a reggelinél csókolomot köszönsz az anyukájának és igyekszel nem megállás nélkül vigyorogni. Kis szerencsével kapsz reggelit.

2022. jan. 31. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a legjobb randim az volt, mikor a (volt) barátnőmmel kimentünk egy vidéki város határába. Csak mi ketten, a szántóföldek és a végtelen messzeség. Megnéztük a naplementét, beszélgettünk, képeket készítettünk, sötétedés után pedig hazamentünk.

Szívesen átélnék már pár hasonló randit.:)

2022. jan. 31. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Első pár alkalommal mindenképpen valami beszélgetős helyre szeretek menni, például teaházba, vagy ha jó az idő, akkor valami szabadtéri séta se rossz. Utána, amikor már túlvagyunk egy-két randin és oldottabb a hangulat, akkor jöhet mondjuk egy mozizás, kajálás. Ezek szerintem kicsit kínosak tudnak lenni, ha még nem vagytok annyira kényelmesek egymással, moziban például ott van a nagy kérdés, hogy akkor most megfogd-e a kezét a film közben, meg ilyenkor még mindketten feszengtek, hogy nagyon gáz lenne-e a film, amit javasolnátok, szóval végül úgyis valami borzalomra fog esni a választás, ami egyikőtöknek sem tetszik :DD
2022. febr. 3. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs egy tökéletes, függ attól hogy te és a lány mit szerettek csinálni. Én a most aktuális csajjal korizni megyek jovőhéten, de ez is csak egy lehetőség a sok közül
2022. febr. 6. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!