Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Vonzódik hozzám vagy sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódik hozzám vagy sem?

Figyelt kérdés
A 3. Randink volt, de nem csókolt meg. Vagyis az elsőn megcsókolt, de akkor nagyon nyomult, de mondtam, hogy nekem nem pálya ez így. A második alkalommal viszont nem volt semmi, sőt ő mondta, hogy az első alkalommal annyira jól elvolt velem, hogy meg akar ismerni,mert azt is eltudja képzelni, hogy kapcsolatban legyünk, ezért sem próbálkozott, hogy nehogy azt higgyem. Nem ez a bókolós típus, meg nem is beszélünk sokat online, mert ő nem szereti. Múltkor megdicsért mondjuk, illetve ő kérdezte meg, hogy találkozunk-e.Most ezen a randin mondta, hogy kedves lánynak tart, aki sok mindent elnéz az embereknek. Nem tudom hogy most barátként kezel vagy sem.

2022. jan. 7. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet, hogy megijedt az első randin, hogy azt mondtad, hogy nem nyomuljon Rád!

Ha jobban megszeretne ismerni Téged, akkor lehet, hogy vonzódik Hozzád!

2022. jan. 7. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hat basszus a ne nyomulj duma utan persze h hatral az ember
2022. jan. 7. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagy valószínűséggel vonzódik.:)
2022. jan. 8. 00:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Fogadni mernék, hogy vonzód:D

Csak nyilván most már óvatosabb meg tiszteletben tartja, hogy nem szeretnéd a nagy nyomulást.

2022. jan. 8. 16:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Vonzódik hozzád, csak tiszteletben tartja a kívánságod (ami szerintem nagyon jó, ez alapján normális srácnak tűnik). Most próbál úgy bókolni, hogy nem érezd nyomulásnak, de leszűrd belőle, hogy érdeklődik irántad, szimpatikus vagy neki.
2022. jan. 8. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!