Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódik hozzám vagy sem?
Figyelt kérdés
A 3. Randink volt, de nem csókolt meg. Vagyis az elsőn megcsókolt, de akkor nagyon nyomult, de mondtam, hogy nekem nem pálya ez így. A második alkalommal viszont nem volt semmi, sőt ő mondta, hogy az első alkalommal annyira jól elvolt velem, hogy meg akar ismerni,mert azt is eltudja képzelni, hogy kapcsolatban legyünk, ezért sem próbálkozott, hogy nehogy azt higgyem. Nem ez a bókolós típus, meg nem is beszélünk sokat online, mert ő nem szereti. Múltkor megdicsért mondjuk, illetve ő kérdezte meg, hogy találkozunk-e.Most ezen a randin mondta, hogy kedves lánynak tart, aki sok mindent elnéz az embereknek. Nem tudom hogy most barátként kezel vagy sem.2022. jan. 7. 21:51
1/5 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy megijedt az első randin, hogy azt mondtad, hogy nem nyomuljon Rád!
Ha jobban megszeretne ismerni Téged, akkor lehet, hogy vonzódik Hozzád!
2/5 anonim válasza:
Hat basszus a ne nyomulj duma utan persze h hatral az ember
4/5 anonim válasza:
Fogadni mernék, hogy vonzód:D
Csak nyilván most már óvatosabb meg tiszteletben tartja, hogy nem szeretnéd a nagy nyomulást.
5/5 anonim válasza:
Vonzódik hozzád, csak tiszteletben tartja a kívánságod (ami szerintem nagyon jó, ez alapján normális srácnak tűnik). Most próbál úgy bókolni, hogy nem érezd nyomulásnak, de leszűrd belőle, hogy érdeklődik irántad, szimpatikus vagy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!