Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő vonzódik hozzám?
Szóval egy tapasztalatlan lányka vagy akinek tetszik ez a fiú,szerinted mit akar? Ha ennyire látszik/mutatod hogy tetszik nem fog elfutni tőled.
Ez már alapból nem is barátság...dugni akar aztán ennyi,azt várja hogy te mikor hagyod.
De ha tényleg nézted volna hogy kapcsolata van akkor a puszi sem ment volna szerintem.
Hát maybe van.
Bár vannak emberek (its mee) akik csak szimplán szeretnek smárolni :D
Szóval a) opció : Van köztetek vonzalom és lehet bejösz a fiú barátodnak, aki azért nem lép, mert nem akar/mer kilépni az aktuális kapcsolatából. Avagy a barátságotokat félti, ami jogos, hiszen te már most nem csak a haverodként tekintesz rá. (Nyugii, én is így szoktam tönkretenni a barátságaimat :) )
Vaaagy b): Hiányzik neki a szeretet a kapcsolatából, így félrelépve megkaphatja azt, amit akar, egy olyan embertől, akiről valószínűleg élőbe is lerí, hogy bejön, esetleg élvezi is azt, hogy ott van az a láng, ami egy kapcsolat elején mindig megvan.
(Amúgy én már várom az undorító harmadik vagy a kapcsolatban kommenteket, készülj fel :) )
Azt meg még hozzátenném, hogy nem feltétlen kell elhinni mmindig, hogy olyan rossz az a kapcsolat. Nekem is előadták, hogy jajj, így a barátnőm, úgy a barátnőm, hogy engem ne zavarjon annyira, hogy kapcsolatban van a srác. Aztán amúgy kiderült, hogy kirívóan nagy dolgok nem voltak ott.
Ez nem barátság, hanem kavartok, méghozzá elég pofátlanul. Ő tesztelgeti hogyan állsz hozzá és aszerint viselkedik veled, magyarul téged is hülyít meg a csaját is.
Eldöntheted mit akarsz vele, de aki a párját megcsalja (a szájra puszi már bőven átmegy a határon, közben arról beszél hogy mi lenne nélküle), attól sokat ne várj. Megnézném te mit szólnál, ha a pasid más csajokat csókolgatna
1-3. mindent elmondott.
A konkrét kérdésekre: mit kezdj: szakítsd meg a "barátságot"
Vonzalom van, szexuális, más fajta nem
Megerősíteni tudom a többieket, de feltennék egy kérdést neked. Te eltudnál bármit képzelni egy olyan fiúval, aki a barátnője mellett a legjobb barátjának csapja a szelet és próbálkozik nála?
Annyira átlátszó az egész, neki barátnője van, vannak gondok de ő nem akar semmit tőled, és a világért sem akar megcsókolni, hogy ne legyenek érzéseitek. De azért többször is közeledik, és megjegyzi ha nem lenne nője simán csókolózna veled. Manipulálni próbál egyszerűen. Vess véget ennek a barátságnak.
Így van egy biztos személy a közelében, aki azonnal átveheti a barátnője szerepét, ha a mostani csajjal szakítanak.
3 (+1) dolgot tehetsz:
- Megtartod a barátságot 100%-ig barátságnak, tehát se csók, se semmi.
- Vársz, ameddig szakítanak, utána pedig összejöttök.
- Megszakítod a barátságot és nem beszélsz vele többet.
(- Szakítás után belemész egy barátság extrákkal kapcsolatba.)
Én ezek után tuti nem jönnék vele, hiszen ha ezt megtette veled, miközben kapcsolatban van, úgy simán téged is megcsalhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!