Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ő vonzódik hozzám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő vonzódik hozzám?

Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátommal sétálgattam tegnap, nekem tetszik, de kapcsolata van, amiben vannak gondok elmondása szerint. Elkezdett esni az eső és egy buszmegállóban ültünk le, ahol kicsit közelebb ült, egy darabig csak néztük egymást, majd mondta hogy mondjak valami romantikusat, erre nem tudtam mit mondani. Aztán közelebb hajolt és ekkor én is hozzá, picit megpusziltuk egymást szájon de semmi komolyabb nem történt, mert még kapcsolata van. Megkérdezte hogy ugye nem akarok változtatni semmin és attól fél hogy ha most megcsókolna, érzelmek indulnának el valamelyikőnkben (amúgy bennem már vannak). Megkérdezte hogybő tetszik-e nekem, letagadtam mindent, erre azt mondta hogy a szememen nem azt látja, amit mondok. Erre aztán nem tudtam mit mondani tiaztára zavarban voltam, ő még utána többször közeledett felém, de figyelembe véve hogy még kapcsolata van, nem csináltunk semmit. Egyébként azt mondta hogy ha nem lenne szerelme, simán megcsókolt volna többször is meg hogy a nője elött kellett volna randiznunk. Szerintetek? Mit kezdjek ezzel a barátsággal? És ebben a barátságban van vonzalom?

2021. aug. 23. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Szóval egy tapasztalatlan lányka vagy akinek tetszik ez a fiú,szerinted mit akar? Ha ennyire látszik/mutatod hogy tetszik nem fog elfutni tőled.

Ez már alapból nem is barátság...dugni akar aztán ennyi,azt várja hogy te mikor hagyod.

De ha tényleg nézted volna hogy kapcsolata van akkor a puszi sem ment volna szerintem.

2021. aug. 23. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Hát maybe van.

Bár vannak emberek (its mee) akik csak szimplán szeretnek smárolni :D

Szóval a) opció : Van köztetek vonzalom és lehet bejösz a fiú barátodnak, aki azért nem lép, mert nem akar/mer kilépni az aktuális kapcsolatából. Avagy a barátságotokat félti, ami jogos, hiszen te már most nem csak a haverodként tekintesz rá. (Nyugii, én is így szoktam tönkretenni a barátságaimat :) )

Vaaagy b): Hiányzik neki a szeretet a kapcsolatából, így félrelépve megkaphatja azt, amit akar, egy olyan embertől, akiről valószínűleg élőbe is lerí, hogy bejön, esetleg élvezi is azt, hogy ott van az a láng, ami egy kapcsolat elején mindig megvan.

(Amúgy én már várom az undorító harmadik vagy a kapcsolatban kommenteket, készülj fel :) )

Azt meg még hozzátenném, hogy nem feltétlen kell elhinni mmindig, hogy olyan rossz az a kapcsolat. Nekem is előadták, hogy jajj, így a barátnőm, úgy a barátnőm, hogy engem ne zavarjon annyira, hogy kapcsolatban van a srác. Aztán amúgy kiderült, hogy kirívóan nagy dolgok nem voltak ott.

2021. aug. 23. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem barátság, hanem kavartok, méghozzá elég pofátlanul. Ő tesztelgeti hogyan állsz hozzá és aszerint viselkedik veled, magyarul téged is hülyít meg a csaját is.

Eldöntheted mit akarsz vele, de aki a párját megcsalja (a szájra puszi már bőven átmegy a határon, közben arról beszél hogy mi lenne nélküle), attól sokat ne várj. Megnézném te mit szólnál, ha a pasid más csajokat csókolgatna

2021. aug. 23. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1-3. mindent elmondott.

A konkrét kérdésekre: mit kezdj: szakítsd meg a "barátságot"

Vonzalom van, szexuális, más fajta nem

2021. aug. 23. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Megerősíteni tudom a többieket, de feltennék egy kérdést neked. Te eltudnál bármit képzelni egy olyan fiúval, aki a barátnője mellett a legjobb barátjának csapja a szelet és próbálkozik nála?

Annyira átlátszó az egész, neki barátnője van, vannak gondok de ő nem akar semmit tőled, és a világért sem akar megcsókolni, hogy ne legyenek érzéseitek. De azért többször is közeledik, és megjegyzi ha nem lenne nője simán csókolózna veled. Manipulálni próbál egyszerűen. Vess véget ennek a barátságnak.

2021. aug. 23. 23:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Így van egy biztos személy a közelében, aki azonnal átveheti a barátnője szerepét, ha a mostani csajjal szakítanak.

3 (+1) dolgot tehetsz:

- Megtartod a barátságot 100%-ig barátságnak, tehát se csók, se semmi.

- Vársz, ameddig szakítanak, utána pedig összejöttök.

- Megszakítod a barátságot és nem beszélsz vele többet.

(- Szakítás után belemész egy barátság extrákkal kapcsolatba.)

Én ezek után tuti nem jönnék vele, hiszen ha ezt megtette veled, miközben kapcsolatban van, úgy simán téged is megcsalhatna.

2021. aug. 24. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!