Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi akart lenni mégis?
Storytime: a bátyám néha meghívott engem is közös kocsmázásokra a barátaival, és ott van egy srác akivel tök jól kijöttünk. Mindig is helyesnek tartottam, de tudtommal nem volt közöttünk semmi, csak egyik alkalommal így átkarolta a derekam meg simogatta mikor nagyon részeg volt, de nem gondoltam bele túl sokat. Néhány nappal ezelőtt random rámírt, hogy nem akarok-e vele csinálni valamit, kettesben. Úgy volt hogy múzeumozunk, de aztán mivel mind zárva volt, inkább sorozatokat kezdtünk el nézni. Kettesben voltunk egy üres házban, őszintén, reméltem hogy történni fog valami, és el is kezdte simogatni a lábam, meg tök zavarban volt meg ilyesmi, de aztán egyszer csak elkezdett arról beszélni mennyire szerelmes egy csajba a baráti társaságukban, de már kezd túllenni rajta. Az eléggé mellbe vágott, mert azt hittem hogy randin vagyunk, de aztán ugye jött ez. Meg voltam bántva, de annyira nincsenek mély érzéseim hogy ne tudjam magam túltenni rajta. Viszont ezután sem hagyta abba a lábam simogatását, ami kezdett nagyon fura lenni szóval el is húzódtam tőle. Utána nagyon kínos lett az egész eleve mert össze vissza mondott dolgokat én meg annyira összezavarodtam, hogy elkezdtem bocsánatot kérni. Aztán elment egy kis idő múlva.
Kioffoltak vagy mi a jó ég történt?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!