Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Más elhinné ezt? Vagy én is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más elhinné ezt? Vagy én is jól gondolom? (Több lent)

Figyelt kérdés

Van egy hát már lassan 26 éves férfi. Kb. Idén február eleje óta beszélek vele(irkálunk messengeren) Na most adja ő magáról a szépet, s jót de nem akar vmi miatt velem találkozni. Nekem se volt időm ez tény tavasszal, meg nagyon nyáron sem. Munkám miatt. Viszont úgy döntöttem hogy megpróbálom az érettségit, szóval most iskolás vagyok. Nem lakunk egymástól messze, és nagyon sokat tudnánk így találkozni. De nem akar, vagy nem tudom hogy mi lehet a probléma, folyton nyaggatom őt, hogy találkozzunk valahogy nem érdekli, mindig mondja hogy ne vitazzak, nem soká talizunk. Zavar hogy erőszakosan rá áll a szex témára, és le sem lehet lőni szinte. És engem ez nem igazán érdekel, nem is válaszolok rá neki sokszor, és be is fejeztem már e miatt többször a beszélgetést vele. De hogy hogy vagyok, vagy esetleg a szüleim hogy vannak mert így ismer minket nagyjából azt nem kérdezi soha. És nagy nehezen de látszott rajta hogy nem igazán tetszik neki, megbeszéltünk holnapra egy talit mert alitolag ő végig dolgozik és nincs szabad ideje(viszont ezzel is tudnék vitatkozni mert többször nem ment,múlt héten sem,meg sztem ma sem volt de nem tudom biztosra) erre ma vissza mondta alitolag azzal az indokkal hogy "unokatesóm kisfia beteg,lehet hogy covidos,ezért nem bírok menni. De én nagyon szeretnék." Mondom akkor tényleg ne,mert ne fertőzz meg. És akkor mondja vissza nem velünk lakik csak na érted kinek lenne úgy kedve talizgatni hogy az unokatesóm kovidos.

És én úgy döntöttem nem írok többé neki mert egy kifogás ez csak, de más mit gondol.?

2021. dec. 20. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kifogások sorozata.

Egyszer oké, kétszer is még, de már lassan egy éve nem tudtok talizni.

Én nem is vártam volna eddig.

Valamit titkol. Engedd el, csak az idődet húzod vele.

2021. dec. 20. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy szerepjátékot játszott. Nem az, akinek mondja magát.
2021. dec. 20. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Ha sokszor nagyon rááll a szex témára, akkor elképzelhető, hogy csak egy alkalmat tervez. Simán lehet, hogy egy olyan talira vár, ahol beteljesítheti a vágyait. Vagy talán több csajjal ismerkedik egyszerre. Én a helyedben azt mondanám neki, hogy vagy taliztok, vagy elengeditek egymást, mert ennek így nincs sok értelme.
2021. dec. 20. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen biztos vagyok benne hogy olyan szerepet próbál játszani chaten amit irl nem tudna. A folytonos szex téma főleg arra utalhat hogy nem igazán tudja kivel kiélni magát. Sztem kb mindenről hazudik ami a saját életéhez köthető, lehet nem is dolgozik. Egyébként általában elég sz*r vége van ezeknek az 1 éve beszélünk messengeren de nem találkoztunk dolgoknak. Élőben minden más lesz, emberünk tuti hogy pancser kb meg se merne szólalni szerintem. Meg úgy alapból, én ha egy csajjal elkezdek dumálni messengeren, akkor 1-2 nap után már rá is kérdek a talira mert máskülönben nem sok értelme van az egésznek. Minél gyorsabban kell túl lenni az első talin, nem kivesézni az egész életeteket és akkor ott meg téma se biztos hogy lesz. Egyébként nem hiszem hogy hallgatsz a tanácsomra, amit szivesen adok csak nem sok ember szereti megfogadni: Szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert felesleges. Totálisan feleslegesen pocsékolod egy értéktelen emberre az idődet.
2021. dec. 21. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!