Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudok túllépni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok túllépni a srácon, ha már egy hónapja nem keres, mégis minden nap gondolok rá?

Figyelt kérdés

18 vagyok, tőlem 5 évvel idősebb a fiú. Randizgattunk, nagyon jó beszélgetéseink voltak, bármiről el tudtunk beszélgetni, mélyebb témákról is, így bukott ki az is, hogy ő nincs még túl az előző barátnőjén.

Annyi mindenben hasonlítottunk, gondolkodtunk azonosan, illetve ahogy bánt velem, minden annyira jó volt mindeközben. De úgy éreztem mégis csak egy pótlék lennék, aki segít felejteni egy másik lányt.

Bár már egy hónapja nem beszélünk/találkozunk, minden egyes nap eszembe van, nem telik el úgy nap, hogy gondolnék rá.

Mit tudnék tenni, hogy belássam lesz még olyan fiú, akivel ennyire működik a kémia és így megértjük egymást?

Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy nem tarjuk a kapcsolatot, nem érzem, hogy ennek itt lenne a vége.

Kérlek írjátok le a véleményeteket, őszintén, amit gondoltok, mégha az nyers is!

Köszönöm, hogy megpróbáltok segíteni!

2021. szept. 18. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg tényleg csak pótlék voltál neki. Ne bánkódj, túlságosan fiatal vagy még ahhoz, hogy ne legyenek további sikereid! :)

Én is egy nagyon picit hasonló cipőben járok, csak idősebb sorstársként.

Az én esetemben a 61 éves úriember siratja a volt (47 éves) feleségét, aki elvált tőle és nem hajlandó másba beleszeretni.

De én már komplexebben látom át ezeket a kapcsolati helyzeteket. Majd te is megérsz idővel az átfogó gondolkodási struktúrához.

Üdv:

47/N

2021. szept. 18. 18:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Tudnál picit mesélni róla mi is pontosan az átfogó gondolkodási struktúra?

Arra is gondoltam, hogy lehet nem kellett volna akkor abbahagynom vele ezt az egészet, mert el tudta volna velem felejteni a volt barátnőjét és szeretett volna, de félek folyton azon aggódtam volna vajon gondol-e az exére, tud e engem úgy szeretni, mint őt, vagy jó vagyok, míg nincs más.

Sok sok erőt kívánok neked és kitartást, nem kellemes ebben a cipőben járni!

2021. szept. 18. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt jelenti pl. hogy az életvitelébe (titkaiba) bepillantást enged. (Pl. közel félmillió forintból nem tud megélni egy hónapig.)

Eléggé le tud vonni egy ember értékéből, hogy megkeseredetten áll tartósan a világ dolgaihoz. Másokat irigyel, vagy lenéz, mert neki olyan élete volt/tapasztalatai, amilyenben részesült pl. gyermek- és ifjúkorában.

De több fura ismeretségem volt: akivel kapcsolatban azt gondoltam, hogy milyen jóképű, mennyire fogjuk szeretni egymást (kölcsönös vonzalom volt,) azzal nagyon súlyos konfliktushelyzetek sokaságába futottam bele. Valami mentális zavara lehet az illetőnek, óvatosan bánok vele azóta is.

2021. szept. 18. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon köszönöm a jókívánságokat! :)

Neked is minden szépet és jót kívánok ismeretlenül is!

2021. szept. 18. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!