Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz ha most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha most töltöttem a 18-at és a barátnőm pedig 14 és fél éves ?

Figyelt kérdés

Nem tudom de fura nekem ez az egész. Eddig csak korom beli barátnőim voltak de azok meg tartósak voltak ha a 10 - 9 hónap annak számít. A mostani barátnőm 14 és fél éves és kicsit fura ez a helyzet... Nem akarok semmit se rá erőltetni és ő kezdeményez mindenben mert tényleg nem akarom hogy bármi is rossz legyen neki. Érett gondolkodású a korához képest meg úgy néz ki mint egy 17 - 18 éves meg szeretem. Csak nem akarom hogy bárki is bármi rosszat gondoljon hogy most "jaj egy kis csajjal vagy együtt de gáz vagy" stb... Ti hogy vagytok ezzel?:/

3 és fél év kor különbség soknak számít? Vagy volt valaki hasonló helyzetben?

2021. dec. 13. 10:43
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Nincs ezzel semmi gond, az én párom is madjnem 4 évvel fiatalabb nálam, ez még pont ideális, már ha a lány van azon a szinten mint te. Nem zárható ki, vannak nagyon értelmes 14 évesek, én is szoktam beszélgetni ezzel a korosztállyal és meglepő, mennyire értelmesek, kedvesek egyesek. Persze nem mind.
2021. dec. 13. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

A korkülönbséggel semmi gond, ha ésszel, felelősséggel csináljátok.

A gond inkább az, hogy te magad bizonytalan vagy, ennyire a kívülállók véleményére adsz.

2021. dec. 13. 11:23
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Igen én bizonytalan vagyok kissé mert félek a szüleitől mert még nem mondta el nekik hogy velem van együtt.. és ahogy ismerem őket nem is reagálnának jól:/

+ Ugye hogy ő 9.-es én meg 12.-es és nem szeretném ha őt piszkálná bárki így suliba ez miatt

2021. dec. 13. 11:43
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Diszkrétnek kell lenni, nem kell nyilvánosan egymás mandulájáig lemenni, akkor szerintem nem piszkálnának a suliban.

A szülők már nehezebb :) Szerintem fokozatosan adagolja a leányzó a dolgot és semmiképp ne hanyagolja el a kötelességeit, akkor könnyebbe elfogadnak.

2021. dec. 13. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem gáz ha mindketten szeretitek egymást. Az én barátnőm 15 éves, mindjárt 16, én pedig 20.
2021. dec. 13. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
A mi gimink 5 éves volt, így mi 19-20 évesen érettségiztünk. Nekem végzősként még ugyanúgy tetszettek a kilencedikes 14-15 éves lányok. Szóval szerintem ez teljesen rendben van.
2021. dec. 13. 13:34
 7/9 anonim válasza:
83%
Nem gáz nekem is 10 évvel fiatalabb a barátnőm.
2021. dec. 13. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem gáz, maximum nem megszokott. A többiek véleménye pedig ne érdekeljen, nem az ő dolguk. (Ráadásul többségében az irigység miatt jönnek a negatív megjegyzések.) De amúgy, ha tényleg idősebbnek néz ki a csaj, akkor végképp senki sem fog ezzel foglalkozni.
2021. dec. 13. 16:19
 9/9 anonim válasza:
0%
Gáz igen
2021. dec. 22. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!