Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha most töltöttem a 18-at és a barátnőm pedig 14 és fél éves ?
Nem tudom de fura nekem ez az egész. Eddig csak korom beli barátnőim voltak de azok meg tartósak voltak ha a 10 - 9 hónap annak számít. A mostani barátnőm 14 és fél éves és kicsit fura ez a helyzet... Nem akarok semmit se rá erőltetni és ő kezdeményez mindenben mert tényleg nem akarom hogy bármi is rossz legyen neki. Érett gondolkodású a korához képest meg úgy néz ki mint egy 17 - 18 éves meg szeretem. Csak nem akarom hogy bárki is bármi rosszat gondoljon hogy most "jaj egy kis csajjal vagy együtt de gáz vagy" stb... Ti hogy vagytok ezzel?:/
3 és fél év kor különbség soknak számít? Vagy volt valaki hasonló helyzetben?
A korkülönbséggel semmi gond, ha ésszel, felelősséggel csináljátok.
A gond inkább az, hogy te magad bizonytalan vagy, ennyire a kívülállók véleményére adsz.
Köszönöm a válaszokat:)
Igen én bizonytalan vagyok kissé mert félek a szüleitől mert még nem mondta el nekik hogy velem van együtt.. és ahogy ismerem őket nem is reagálnának jól:/
+ Ugye hogy ő 9.-es én meg 12.-es és nem szeretném ha őt piszkálná bárki így suliba ez miatt
Diszkrétnek kell lenni, nem kell nyilvánosan egymás mandulájáig lemenni, akkor szerintem nem piszkálnának a suliban.
A szülők már nehezebb :) Szerintem fokozatosan adagolja a leányzó a dolgot és semmiképp ne hanyagolja el a kötelességeit, akkor könnyebbe elfogadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!