Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 és fél éves fiú vagyok, és szerelmes lettem egy 13 és fél éves lányba. Erről mi a véleményetek?
Hat tesom is ennyi idős . És én tuti nem nézném jó szemmel. Biztos hogy először kiadnám az utad aztan ha nem értesz a szép szóbol biztos hogy ellatnam a bajod. De lehet egybö kapnál a gyors felfogás kedvéért. Attól függ mennyire lene nagy a szád. Egy 13 éves lány még kislány. Nehogy már szerelmes legyél egy kislányba. Egyre jobban elfajul ez a vilag. Oke hogy sokan mondjak hogy 3 év semmi de nem ebben a korban. És a legborzasztóbb az hogy tuti lesz aki azt mondja hogy normalis.... Szerintem ez nagyon beteg. Tegyél le róla.
19/F
Egyébként nem kislány sem lelkileg sem testileg!
De valami kegyetlen szar érzés
Én tuti hogy egy hónapja elitéltem volna ezt.
Erre tessék
Nekem 15 évesen tetszett meg egy 13 éves lány, de én tudtam, hogy túl fiatal még. Szerintem próbáld elterelni valamivel a figyelmed róla. Én is ezt tettem.
Egyébként 2 évvel később ő maga vallott szerelmet és összejöttünk.
Megpróbálom kiverni a fejemből.
De nagyon szarul érzem magam
És egyébként nem akartam bele szeretni a lányba csak így alakult.
És szégyenlem is magam☹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!