Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csókoljak meg a fiút?
Figyelt kérdés
Már megvolt az első randi.
Tudjuk hogy tetszünk egymásnak, tegnap este beszéltem a sráccal, végig flörtölt velem.
Holnap átjön hozzám filmezni..
Gondoltam kezdeményezek, azt a pasik úgyis szeretik.
Szerintetek hogy csináljam?
2021. nov. 23. 11:55
2/6 anonim válasza:
Sietsz valahova vagy mi? Nyugi, ha akar majd megcsókol, ne mássz rá.
3/6 anonim válasza:
Egy bizonyos határig jó a kezdeményezés, ez viszont már sok lenne. Ülj vissza a hátsódra és légy türelmesebb, 1 randi még semmi.
5/6 anonim válasza:
Ahogy egy lányt.
Ajkakat az övéhez nyomod, beletúrsz a hajába és becsukod a szemed.
6/6 anonim válasza:
Film alatt bújjatok össze, fogd meg a kezét, nézz a szemébe és ha annyira akarod kezdeményezz te és csókold meg.
Bár én még mindig annak a pártján vagyok, hogy a fiú legyen tökös és te csak a jeleket add.
Zárójelben, egy csomag gumit azért készíts be, a leírtak alapján szükség lesz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!