Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csókoljak jól?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csókoljak jól?

Figyelt kérdés

Csókolóztam már, de valahogy sosem volt olyan “átütő” élmény...

Van valami “technika” vagy trükk amit javasoltok?

(Én így csinálom: Mélyen a szemébe nézek és adok egy puszit a szájára, majd picit eltolom magamtól, hogy lássam a reakcióját. Utána az egyik kezemet a tarkójára teszem (vagy a fültövéhez) és megint adok egy szájrapuszit, de irt már kinyitom a számat és finoman körzök a nyelvemmel.)

Ennyire egyszerű lenne? Akkor miért nem volt eddig egyik sem jó?

17/l

2021. márc. 22. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer volt rá csak eddig alkalmam, de az nagyon "vágjunk a közepébe" volt, fel sem fogtam igazán. Úgy csinálta a lány, hogy megfogta a tarkóm/fültövem (már nem emlékszem pontosan), becsukta a szemé, egész gyorsan odahajolt aztán mintha normál állásból csücsörítésre váltana és ezt ismételte, nagyon kicsit éreztem a nyelvét is, én meg mint tapasztalatlan, próbáltam őt utánozni. Eléggé olyan semmilyen volt, még az az öröm sem volt meg igazán, hogy erre vágytam évek óta, leginkább úgy jellemezném, hogy könnyen felejthető. Az, ahogy Te leírtad viszont jobban hasonlít arra az áhított verzióra, sokkal romantikusabbnak, közelibbnek és érzékibbnek tűnik elképzelve, bár nekem is ilyen lett volna a partnerem, szerencsés lehet, aki veled van :)

21/f

2021. márc. 22. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el magad, ne idegeskedj ilyeneken. Ez a kulcsa mindennek.
2021. márc. 22. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Köszönjük hogy leírtad erotikus monológodat. A csók attól lesz kimagaslóan jó élmény, hogy kivel éled át. A többi csak testiség.
2021. márc. 22. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre is azt lehet csak mondani, minden rosszindulat nélkül, hogy ahogy jön, és jól esik. Igazából jónak tűnik ahogy leírtad, de ha nem volt olyan "átütő" élmény, akkor próbálkozz, aztán csak megtalálod a módját, hogy 100%-osan élvezd😁
2021. márc. 26. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A "kivel" a fontos, a "hogyan" majd magától jön. Attól lesz "átütő".
2021. márc. 30. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!