Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma húztunk az osztályba, és én azt a fiút húztam aki tetszik nekem. Milyen ajándékot vegyek neki ami miatt figyelne rám és sejtené hogy tetszik? 18/l
Hmm, az első jól mondja!
Na jó, viccet félretéve, ha tudod, hogy mit szeret, mi érdekli, akkor abban a témában valami apróságot.
Nálunk anno úgy ment, hogy az osztály előtt nyitottuk ki az ajándékot. Szval szerintem ne ezzel akarj szerelmet vallani.. Amúgy is a többi csajnak előbb feltűnne, mint a srácnak.
Sztem vegyél neki személyes ajándékot, aminek tényleg örül. Pl. póló a kedvenc bandájával, vagy vmi hasonló. Ha esetleg cigizik, akkor valami szép öngyújtó (nálunk egy csaj egyszer ilyet adott egy srácnak, akinek nagyon tetszett). A kézzel készített ajándékot kerülném, azzal egy ennyi idős srác nem igazán tud mit kezdeni.
Én több éven át mindig azt a fiút húztam az általános suliban aki tetszett. (Nem volt szokásom cserélgetni) Néha ő is engem húzott. Soha nem vette a lapot bármit kapott tőlem.
A fiúk ebből a szempontból vakok és értetlenek. Ha akarsz tőle valamit akkor mond meg neki.
Például jegyet páros programra, csak valamiként jelezd, kettőtöknek szól*. (Koncert, mozi, színház, múzeum, miegymás). Ha közönség előtt bontja ki, akkor csak az ő jegyét, és később mondod el, te is vele tartanál.
Ugyanezt megteheted tetszőleges helyre kuponnal.
*Még a végén mást visz el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!